Prima pagină » Cancan ultimă oră » Familia lui Adrian Minune, prima reacție după ce Karmen Simionescu a anunțat că divorțează

Familia lui Adrian Minune, prima reacție după ce Karmen Simionescu a anunțat că divorțează

02 sept. 2024, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Karmen Simionescu a anunțat astăzi că s-a despărțit de tatăl fetiței sale. După o frumoasă poveste de dragoste care a durat ani buni, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, însă artista a ținut să precizeze că vor avea o relație bună și se vor ocupa împreună de creșterea micuței lor, Sofia.

Vestea că fiica lui Adrian Minune și soțul ei, Bogdan Căplescu, s-au despărțit după aproximativ cinci ani de când s-au cununat civil, a luat prin surprindere lumea mondenă. De-a lungul timpului, cei doi ar fi făcut eforturi pentru a-și salva căsnicia însă, în cele din urmă, au decis că cel mai bine le-ar fi dacă ar merge pe drumuri separate.

„Nu vreau să mă implic. Sunt în afara situației”, a declarat Adrian Minune Jr., fratele lui Karmen, pentru SpyNews.ro.

Karmen Simionescu, primele declarații despre despărțirea de tatăl fetiței sale

Cu puțin timp în urmă, Karmen Simionescu a anunțat că ea și tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu, nu mai formează un cuplu. Cei doi au decis că le-ar fi mai bine să își vadă de viață separat, după ani buni de relație.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii”, a fost o parte a mesajului transmis de Karmen Simionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *