Prima pagină » National » Familia Ginei Gogean șochează, după ce mama fostei gimnaste a murit. Ce ar fi pățit înainte cu puțin timp de accidentul devastator
Familia Ginei Gogean șochează, după ce mama fostei gimnaste a murit. Ce ar fi pățit înainte cu puțin timp de accidentul devastator

Familia Ginei Gogean șochează, după ce mama fostei gimnaste a murit. Ce ar fi pățit înainte cu puțin timp de accidentul devastator

28 mai 2024, 20:40,
în National

Rudele Ginei Gogean fac mărturisiri neașteptate. Unchiul fostei gimnaste crede că mama acesteia ar fi pierdut lupta cu viața înainte de tragedie.

Gina Gogean este în doliu, după ce mama sa și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, provocat chiar de către sora fostei gimnaste, care se afla la volan în acel moment. Din nefericire, femeia nu a rezistat în urma impactului și și-a pierdut viața la vârsta de 72 de ani.

Ipoteza neașteptată în cazul morții mamei Ginei Gogean

Sâmbăta trecută, în data de 25 mai, sora și mama fostei gimnaste se deplasau cu mașina dinspre Tecuci, moment în care un teribil accident ar fi avut loc. Sora sportivei a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR. Din nefericire, mama Ginei Gogean nu a supraviețuit, iar sora acesteia este internată în stare critică la spitalul din Galați, chiar acolo unde este angajată ca medic pediatru.

Anchetatorii sunt de părere că Maricica, sora sportivei, ar fi adormit la volan, iar de aici și până la o tragedie fără margini a mai fost doar un pas.

Cu toate acestea, familia Ginei Gogean are o altă părere. Rudele fostei gimnaste spun că i s-ar fi făcut rău mamei, moment în care fiica sa s-ar fi speriat foarte tare și nu ar fi știut cum să reacționeze. Unchiul Ginei Gogean crede că femeia în vârstă de 72 de ani a murit în mașină, înainte ca impactul să se întâmple.

„Ea a decedat sigur, sută la sută, în maşină. Până să se întâmple impactul. Normal că s-a speriat. Nu mai ştie, nu am vorbit cu ea, dar nu îşi aduce aminte cum s-a întâmplat”, a declarat Liviu Coşioru, unchiul Ginei Gogean, potrivit observatornews.ro.

Ce spune directorul spitalului unde este angajată sora fostei sportive?

În ciuda faptului că rudele refuză să creadă că sora fostei gimnaste ar fi putut adormi la volan, mai ales fiind și medic, anchetatorii susțin această ipoteză. Ba mai mult decât atât, directorul Spitalului din Galați mărturisește că Maricica se confrunta cu probleme de sănătate, motiv pentru ca nu mai făcea gărzi. De asemenea, Marius Dănilă spune că ar putea fi vorba chiar și de suprasolicitare, lucru care se întâmplă în rândul cadrelor medicale.

„Avea o problemă de sănătate şi nu mai făcea gărzi. Sindromul de burnout este real, există şi afectează mult personal. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat atunci, dar dacă ne raportăm la tot personalul medical, da, este o problemă suprasolicitarea”, spune Marius Dănilă, directorul Spitalului de Copii Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *