Prima pagină » Actualitate » Familia care a pierit în accidentul de la Frumuşani. Acul vitezometrului a rămas blocat la 220 km/h

Familia care a pierit în accidentul de la Frumuşani. Acul vitezometrului a rămas blocat la 220 km/h

26 aug. 2022, 14:17, 4 ,
BZI.ro, în Actualitate

În accidentul de la Frumuşani şi-au pierdut viaţa 5 persoane. Diana şi Vali, împreună cu cele două fetiţe ale lor, au murit joi după-amiază, 25 august. Celălalt şofer, s-a stins din viaţa vineri dimineaţă, 6 august.

Accidentul rutier a avut loc joi, 25 august, pe DN4, la intrare în comuna Frumuşani din judeţul Călăraşi. Primii oameni sosiţi locul accidentului au avut parte de imagini de coşmar. Deşi au încercat să îi ajute pe cei aflaţi în cele două maşini, a fost însă prea târziu.

Motorul mașinii a fost găsit la 30 de metri distanţă de autoturism

Accidentul de la Frumuşani a luat viaţa a cinci persoane, dintre care doi minori

Martorii spun că în accidentul de la Frumuşani, maşina condusă de Vali, de 44 de ani, în care se aflau soţia sa, Diana, de 27 de ani şi cele două fetiţe în vârstă de 6 şi 11 ani, circula cu o viteză nemaipomenită.

În sprijinul acestei afirmaţii vine şi acul vitezometrului, care s-ar fi blocat la 220 de km/h. La cealaltă maşină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h. Cu toate acestea, specialiştii spun că doar o expertiză va stabili cu exactitate vitezele cu care cele două maşini circulau în momentul impactului.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei doi adulţi, însoţiţi de copiii lor, a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comună Frumuşani, stâlp pe care a fost pus la pământ.

Maşina a zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori, motorul fiind găsit la 30 de metri distanţă de autoturism, iar două dintre roţi s-au desprins.

Vali, bărbatul aflat la volanul maşinii, a fost proiectat în afara maşinii, la fel ca şi fetiţa sa de 11 ani. Soţia acestuia, Diana şi fetiţa de şase ani au murit după ce au rămas prinse în mormanul de fiare.

Şoferul celeilalte maşini, cu volan pe dreapta, a fost singurul ce a supravieţuit impactului devastator. Acesta a fost transportat în stare critică la un spital din Bucureşti, însă, în această dimineaţă, 26 august, a murit.

În urma anchetei ce se derulează în aceste momente, poliţiştii rutieri vor stabili cu exactitate cine se face vinovat de tragicul accident.

Impact devastator între două autoturisme pe DN4

Joi seară, 25 august, a avut loc un accident grav de circulație pe DN4, la ieșire din comuna Frumușani, județul Călărași, pe sensul către București. Din primele informații transmise imediat de la fața locului, se pare că două mașini au intrat în coliziune. În urma impactului, patru persoane și-au pierdut viața, printre care doi copii.

Cauza producerii accidentului rutier de la Frumușani a fost efectuarea unei depășiri neregulamentare. În urma coliziunii frontale, 4 persoane, 2 adulți și 2 minori, din același autoturism, au decedat, iar una, din cel de-al doilea autoturism, a fost rănită grav.

„Astăzi, 25 august a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 4, la limita cu județul Călărași, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma accidentului, a rezultat decesul a 4 persoane aflate în unul dintre autoturisme, respectiv vătămarea unei persoane din celălalt autoturism implicat. Persoana în cauză a fost transportată la spital, unde i se acordă îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier,” a transmis IPJ Ilfov.

De altfel, într-un alt context, precizăm că miercuri, 24 august, locomotiva Mocăniței Huțulca de la Moldovița a fost deraiată de pe șine din cauza unei șoferițe neatente.

Astăzi însă, 26 august, s-a anunțat că și celălalt șofer și-a pierdut viața. Astfel, cinci persoane au murit în urma accidentului de la Frumușani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *