Prima pagină » Cancan ultimă oră » Familia Ancăi Molnar trece prin momente cumplite, după ce make-up artistul a murit. Mesajul dureros postat de Claudiu
Familia Ancăi Molnar trece prin momente cumplite, după ce make-up artistul a murit. Mesajul dureros postat de Claudiu

Familia Ancăi Molnar trece prin momente cumplite, după ce make-up artistul a murit. Mesajul dureros postat de Claudiu

18 iun. 2024, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Familia Ancăi Molnar trece prin momente cumplite, după ce make-up artistul a murit. Astăzi s-a împlinit o săptămână de când a pierdut lupta cu boala. Soțul ei, Claudiu, cel care nu a putut să se dezlipească de sicriu la înmormântare, este copleșit de durere ș dorul ei.

Durere fără margini în familia Ancăi Molnar de când make-up artistul vedetelor a murit. A trecut o săptămână de când s-a stins din viață, iar cei dragi sunt copleșiti de dorul ei. De departe, soțul ei, Claudiu, trece prin momente cumplite. A fost de mai multe ori la mormânt și cu greu își poate găsi liniștea.

Soțul Ancăi Molnar, copleșit de dorul ei, la o săptămână de când a murit

Anca și Claudiu Molnar aveau o căsnicie la care alții doar visează și tot soțul i-a fost alături make-up artistului în lupta cu boala. Au sperat împreună că vor depăși și acest obstacol. Acum, la o săptămână de când Anca Molnar, soțul ei trece prin momente cumplite. În mediul online, Claudiu Molnar a distribuit o veche declarație de dragoste pe care i-o făcuse partenera lui, atunci când spune cât de greu îi este să accepte faptul că Anca Molnar a murit.

„A trecut o săptămână de când ai plecat….”, a scris soțul Ancăi Molnar, pe Facebook.

La șapte zile de când a murit, Anca Molnar a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o, iar mesajele de durere curg în mediul online.

Claudiu Molnar, devastat de durere, la mormântul make-up artistului

În urmă cu câteva zile, Claudiu Molnar a mers la mormântul soției lui, acolo unde i-a dus cafeaua și prăjitura ei preferată. Bărbatul a făcut noi declarații sfâșietoare despre cât de greu îi este să trăiască fără partenera lui.

„Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată „miniamandina”. Iubirea mea. Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină…. Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci, de tot ce făceam împreună”, a scris Claudiu Molnar, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *