Prima pagină » Cancan ultimă oră » Falimentul a fost declarat oficial pentru Oana Zăvoranu! Când va începe executarea silită

Falimentul a fost declarat oficial pentru Oana Zăvoranu! Când va începe executarea silită

17 oct. 2024, 20:00,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Lovitură dură pentru Oana Zăvoranu! Clinica medicală pe care o deținea vedeta a intrat în faliment, în urma hotărârii judecătorești. Executarea silită urmează să înceapă după finalizarea procesului!

Clinica medicală a intrat în insolvență după mai mulți ani de procese cu administratorii companiei, judecătorii au luat o decizie importantă cu privire la funcționare.

Clinica Oanei Zăvoranu a ajuns la faliment

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au deschis o clinică în urmă cu mai mulți ani și au reușit să aibă cele mai mare standarde în ceea ce privește îngrijirile medicale. După ce a avut numeroase procese cu cei pe care îi numise administratori și care a fi furat din companie,  a apărut decizia finală din partea judecătorilor.

Clinica vedetei a ajuns la faliment și urmează executarea silită, așa cum se anunță pe portalul de justiție. Cei care îi sunt creditori au contestat măsurile administratorului și își cer banii.

Printre ei se numără inclusiv cei de la salubrizare. Astfel, Oana Zăvoranu este nevoită să ofere în termen de cinci zile, o listă a creditorilor și creanțele avute către lichidatorul judiciar.

Ce spune instanța

„În temeiul art. 145 alin. (1) lit. A pct. c) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei şi de insolvență, dispune intrarea in faliment prin procedura generală a debitoarei One Life SRL. În temeiul art. 145 alin. (2) din Legea nr. 85/2014, dispune dizolvarea societății debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei, în sarcina lichidatorului judiciar. Stabileşte termen de maxim 5 zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului, de predare a gestiunii averii de la debitor/administratorul judiciar către lichidatorul judiciar, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate după deschiderea procedurii prevăzute la art. 84 alin. (2) din Legea nr. 85/2014.

Dispune întocmirea şi predarea de către administratorul judiciar sau de administratorul special, după caz, către lichidatorul judiciar, în termen de maxim 5 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele şi adresele creditorilor şi toate creantele acestora la data intrării în faliment, cu indicarea celor născute după data deschiderii procedurii, a tabelului definitiv al creantelor şi a oricăror alte tabele intocmite în procedură, a oricăror rapoarte de distribuție, a listei actelor şi operațiunilor efectuate după data deschiderii procedurii.

Fixează următoarele termene limită:

a) termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanțelor prevăzut la art. 146 alin. (3) din Legea nr. 85/2014, în vederea întocmirii tabelului suplimentar-29.11.2024;

b) termenul de verificare a creantelor menţionate la art. 146 alin. (3) din lege, de întocmire şi publicare a tabelului suplimentar al acestora -27.12.2024;

c) termenul de depunere la tribunal a contestațiilor – 7 zile de la publicarea tabelului suplimentar în Buletinul procedurilor de insolvenţă;

d) termenul de întocmire a tabelului definitiv consolidat- 24.01.2025. Desemnează lichidator judiciar provizoriu pe Intercom Management SPRL care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din Legea nr. 85/2014, cu o remuneratie de 2000 lei din averea debitoarei. În temeiul art. 146 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 85/2014, dispune ca lichidatorul judiciar să trimită o notificare, în condițiile art. 99, alin. (3) din aceeaşi lege, privind intrarea debitorului în procedura falimentului prin procedura generală, ridicarea dreptului de administrare şi dizolvarea acestuia, tuturor creditorilor menționați în lista depusă de debitor/administratorul judiciar, menţionată la art. 145, alin. (2), lit.

e), debitorului şi oficiului registrului unde debitorul este înmatriculat, pentru efectuarea menţiunii. Pune în vedere lichidatorului judiciar prevederile art. 252 din Legea nr. 31/1990, republicată şi dispune îndeplinirea formalităţilor privind menționarea la registrul comerțului a reprezentanților permanenți ai săi. Pune în vedere lichidatorului judiciar să depună lunar la dosar raportul prevăzut de art. 59 alin. (1) din Legea nr. 85/2014. Fixează termen pentru continuarea procedurii în data de 06.03.2025, ora 9:00. Executorie. Cu apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secția a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 17.10.2024”, se arată în hotărârea judecătorească.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`