Prima pagină » Cancan ultimă oră » Faimoșii de la Survivor au fost la concert Jason Derulo! Propunerea Elenei Marin a fost extrem de serioasă

Faimoșii de la Survivor au fost la concert Jason Derulo! Propunerea Elenei Marin a fost extrem de serioasă

29 mart. 2021, 11:38,
în Cancan ultimă oră

A fost o seară pe cinste pentru Faimoșii de la Survivor România 2021. Pentru că au câștigat jocul de recompensă, au fost invitați la un concert marca Jason Derulo pe care, se pare, că l-au savurat din plin. De departe, cea mai încântată de această recompensă a fost Elena Marin care este de profesie dansatoare și i-a făcut o propunere cântărețului.

Concert Jason Derulo pentru Faimoșii de la Survivor

De departe, cea mai interactivă recompensă de până acum a fost invitația la un concert susținut de un artist internațional. Jason Derulo a făcut spectacol pentru Faimoșii din competiția Survivor, care i-au fredonat piesele și au dansat pe muzica lui.

Toți s-au bucurat de această ieșire în lumea civilizată, cum au numit-o Faimoșii, însă pentru Elena Marin a fost o seară deosebită. Ea a spus că îl apreciază mult pe cântărețul american, iar în scurt timp avea să și stea de vorbă cu el.

După concert, Jason Derulo a stat de vorbă cu Faimoșii de la Survivor România 2021. El a vrut să știe cum se descurcă cu mâncarea, unde merg la toaletă, și a fost impresionat să afle de la Culiță Sterp că a prins pești cu o suliță.

Elena Marin – propunere pentru Jason Derulo
Elena Marin i-a spus lui Jason Derulo că este dansatoare profesionistă și că dacă vreodată o să aibă nevoie de o dansatoare în echipa lui, poate conta pe ea. Faimoasa și-a încercat norocul spunând că nu se știe cum se așează lucrurile și poate chiar ajunge să danseze pentru Derulo, însă cântărețul american a zâmbit și a dat un răspuns diplomat.

Elena Marin: Ai nevoie de o dansatoare?

Jason Derulo: Absolut, da

Elena Marin: Eu sunt dansatoare

Jason Derulo: Trebuie să termini concursul. După concurs

Dacă pentru Faimoși a fost distracție, pentru Războinici a fost seara nominalizărilor. În urma Consiliului, Maria a părăsit competiția Survivor după trei luni de concurs. Favoriții telespectatorilor au ieșit: Albert, Marius și Sorin.

Și de la Faimoși a plecat cineva, dar doar din motive medicale. Este vorba despre Roxana Nemeș care și-a petrecut la medic ultimele săptămâni din concurs.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024