Prima pagină » Local » Factură mai mică pentru un spital din Iași. Cum s-a implicat E.ON

Factură mai mică pentru un spital din Iași. Cum s-a implicat E.ON

08 feb. 2022, 18:36,
Cezara Moraru, în Local

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon“ Iași a plătit o factură mai mică la energie electrică după ce E.ON a oferit în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină” kWh gratuiți.

Campania a fost realizabilă datorită românilor mărinimoși care au contribuit în distribuirea celor 500.000 kWh de energie în spitale.

Reducerea a acoperit, în medie, jumătate din consumul de energie aferent unei luni de iarnă pentru spitalul ieșean.

Factură mai mică la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon“ Iași

Cei 500.000 kWh oferiți de E.ON au fost facturați și acoperă, în medie, jumătate din consumul de energie necesar spitalelor beneficiare pentru o lună de iarnă. Până în prezent, E.ON a oferit prin intermediul proiectului 1.750.000 kWh pentru zeci de instituții și mii de familii nevoiașe.

Contravaloarea acestei cantități acoperă, în medie, jumătate din consumul de energie aferent unei luni de iarnă pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași. În campanie au mai fost implicate alte patru spitale din România, Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan Cel Nou Suceava, Spitalul de Pediatrie Sibiu, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca și Spitalul Orășenesc Hațeg.

sefa UPU SMURD Iasi, Diana Cimpoesu

Diana Cimpoeșu susține că Spitalul Sf. Spiridon a economisit din facturi prin intermediul campaniei

Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași i-au revenit în urma campaniei 96.800 kWh, de care au beneficiat indirect și pacienții unității medicale.

„Spitalul Sf. Spiridon se află la prima sa participare în cadrul acestei campanii E-on. Săptămâna trecută am primit facturările spitalului, iar din cifre s-a observat că suma datorată este una mai mică. Energia este esențială, mai ales în cadrul spitalelor unde echipamentele medicale se bazează pe aceasta pentru a funcționa.

Este o inițiativă demnă de apreciat, în care pacienții, personalul medical și mulți alții au ales să mulțumească în acest fel. Sperăm să mai participăm în viitor în cadrul acestui proiect”, declară purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași Prof. Univ. Dr. Diana Cimpoeșu.

grafica eon

Cei 500.000 kWh oferiți de E.ON au fost facturați și acoperă, în medie, jumătate din consumul de energie necesar spitalelor beneficiare pentru o lună de iarnă

Haștagul #daruiestelumina a reprezentat 100 kWh pentru un spital

Campania „Dăruiește Lumină” a adus din donați 500.000 kWh energie, aceasta fiind cea mai mare cantitate pusă la dispoziție până acum de compania E.ON, la edițiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh.

Orice interacțiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina a reprezentat 100 kWh pentru spitalul pentru care au optat românii.

La finalul campaniei, Spitalului de Pediatrie Sibiu i-au revenit 123.200 kWh de energie, Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca – 111.900 kWh, Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași – 96.800 kWh, Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan Cel Nou Suceava – 84.300 kWh, iar Spitalului Orășenesc Hațeg – 83.800 kWh.

paturi de la spitalul sf spiridon iasi

Ediția din acest an a campaniei „Dăruiește Lumină” a adus din donați 500.000 kWh energie

În cadrul celor opt ediții ale campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurate începând cu anul 2015, E.ON a oferit 1.750.000 kWh energie pentru 61 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe.

În cadrul celor opt ediții ale campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurate începând cu anul 2015, E.ON a oferit 1.750.000 kWh energie pentru 61 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe.

Campania „Dăruiește Lumină” s-a derulat în perioada 15-24 decembrie, în cadrul acesteia fiind donați dublul de kWh de energie, comparativ cu anul precedent.

„Suntem impresionați de efortul personalului din spitale, care este la datorie zi și noapte, pentru noi. De aceea am dorit să răsplătim tot ceea ce fac ei pentru sănătatea noastră. Le mulțumim tuturor și ne bucurăm că inițiativa noastră a primit o susținere atât de mare din partea românilor dornici să se implice pentru a aduce bine comunităților locale”, spune Claudia Griech, Directorul General al E.ON Energie România.

spitalul sf spiridon iasi

E.ON a oferit 1.750.000 kWh energie pentru 61 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *