Prima pagină » National » Facebook a picat. Utilizatorii întâmpină numerose probleme pe platformă
Facebook a picat. Utilizatorii întâmpină numerose probleme pe platformă

Facebook a picat. Utilizatorii întâmpină numerose probleme pe platformă

25 feb. 2021, 19:05,
în National

Facebook, cea mai mare retea de socializare online a picat. Inițial problema a fost sesizată de utilizatorii români însă, se pare că nu doar aceștia se află în imposibilitatea de a utiliza platforma. În cursul după-amiezii zilei de joi mai mulți utilizatori au raportat faptul că întâmpină probleme în utilizarea Facebook Messenger. Deși mesajele par a se trimite, ele nu mai ajung la destinatar. De asemenea și aplicația pentru Windows a Facebook Messenger a afișat nenumărate mesaje prin care anunță utilizatorii că există probleme la conectarea la server.

Totuși, Instagram și WhatsApp, deși sunt deținute tot de Facebook, nu au creat probleme astăzi. Nu este pentru prima dată când utilizatorii întâmpină probleme în utilizarea platformelor cunoscute. La finalul anului precedent, Youtube-ul a picat și nu a putut fi folosit pentru mai multe ore.

Youtube România a picat. Celebrul site de clipuri nu a mai funcţionat

Youtube România a picat. Celebrul site nu a mai funcţionat o perioadă considerabilă de timp.  Când utilizatorul încearca să acceseze youtube.com sau youtube.ro, site-ul afişează un mesaj Something went wrong….

Cu toate acestea, dintre cei care au raportat probleme cu YouTube, 54% au spus că nu pot accesa site-ul, 42% nu pot viziona videoclipuri și 3% se luptă să se conecteze. Iar dintre cei care au raportat probleme cu Gmail, 75% nu s-au putut conecta, 15% nu au putut accesa site-ul și 8% nu au primit mesaje.
Echipa Youtube a transmis un mesaj pe Twitter
Suntem conștienți de faptul că mulți dintre voi întâmpină probleme la accesarea YouTube chiar acum – echipa noastră este conștientă și analizează acest lucru. Vă vom actualiza aici de îndată ce vom avea mai multe știri.
De asemenea, înainte cu o lună de incidentul menționat anterior, platforma a cedat din nou. Mai multe persoane au raportat că videoclipurile nu se încarcă. De asemenea, în momentul accesării unui clip apăreau numeroase erori. Conform informațiilor apărute se pare că aceată defecțiune a afectat aproximativ 250.000 de utilizatori

„Dacă întâmpinați probleme la vizionarea videoclipurilor pe YouTube, nu sunteți singuri – echipa noastră este conștientă de această problemă și lucrează la o soluție. Vom reveni aici cu orice actualizări”, se arată în mesajul celor de la YouTube.

Downdetector, un site web care analizează rapoartele de întrerupere ale utilizatorilor de social media, a identificat un val de utilizatori care au avut probleme cu YouTube, YouTube TV și YouTube Music începând cu ora 02.00 (ora României). De asemenea unele servicii Google păreau a întâmpina probleme în acel moment, inclusiv căutarea Google și Google Play.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`