Prima pagină » Sport » FABULOS! Universitatea Craiova dă o nouă lovitură memorabilă pe piața transferurilor. După Valentin Mihăilă, noul star al oltenilor, direct în Serie A
FABULOS! Universitatea Craiova dă o nouă lovitură memorabilă pe piața transferurilor. După Valentin Mihăilă, noul star al oltenilor, direct în Serie A

FABULOS! Universitatea Craiova dă o nouă lovitură memorabilă pe piața transferurilor. După Valentin Mihăilă, noul star al oltenilor, direct în Serie A

14 oct. 2020, 02:00,
în Sport

Universitatea Craiova l-a vândut, săptămâna trecută, pe Valentin Mihăilă la Parma, în Serie A, cu 8 milioane de euro, iar acum se pregătește să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor.

Așa cum și-a obișnuit fanii în ultima perioadă, Universitatea Craiova a devenit principala țintă a cluburilor importante din fotbalul mondial pe piața transferurilor. Dacă în februarie 2019 Mitriță a urcat în topul celor mai scumpi jucători, după ce a fost vândut de olteni la New York City, în MLS, acum, Mihăilă i-a egalat recordul atacantului din naționala României.
Tânărul mijlocaș de 20 de ani a fost cumpărat de Parma, echipă de tradiție din Serie A, cu 8 milioane de euro, însă Universitatea Craiova nu se oprește aici. Mihai Rotaru este foarte aproape de a da o nouă lovitură cu un alt tânăr jucător de mare perspectivă din lotul echipei pregătite de Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova dă o nouă lovitură memorabilă pe piața transferurilor

Silviu Bogdan, fostul coordonator al Centrului de Copii și juniori al Universității Craiova, a dezvăluit pentru fanatik.ro că mai multe cluburi importante din Europa îl urmăresc pe Ștefan Baiaram, printre care și Atalanta Bergamo, club care în sezonul trecut a ajuns până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
Mijlocaș ofensiv de picior drept, Ștefan Baiaram are doar 17 ani, însă, în actualul sezon, a strâns deja 7 meciuri și un gol marcat pentru Universitatea Craiova, în toate competițiile.

„Ilie Dumitrescu a fost un mare jucător și consider că Ștefan se aseamănă cu el. Din păcate, nu avem jucători care să fi depășit performanțele celor din Generația de Aur, dar cred foarte mult că acești copii o pot face și au nevoie de susținerea noastră”, a spus Silviu Bogdan pentru fanatik.ro.

200 de mii de euro este cota puștiului de 17 ani, Ștefan Baiaram, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *