Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » Fabuloasa masca exfoliantă cu bicarbonat de sodiu pentru puncte negre
Fabuloasa masca exfoliantă cu bicarbonat de sodiu pentru puncte negre

Fabuloasa masca exfoliantă cu bicarbonat de sodiu pentru puncte negre

29 mart. 2021, 16:58,
în Sanatate

Unii oameni cred din greșeală că punctele negre apar pentru că nu v-ați spălat corect fața. Cu toate acestea, lipsa de igienă nu are nicio legătură cu asta! În mod natural, glandele sebacee produc sebum care este bun pentru piele (o lubrifiază și o protejează de bacterii). Cu toate acestea, atunci când este produs în exces, ajunge să înfunde porii. Aceasta formează un comedon care devine negru la contactul cu aerul. Împotriva acestui fenomen inestetic, vă oferim această mască exfoliantă foarte eficientă. Bazata pe ingrediente naturale, lasă o piele frumoasă și netedă, care reduce în mod magic punctele negre. Pe scurt, îți va trata pielea în profunzime!

Ingredientele necesare

O jumătate de lămâie
Aproximativ două linguri de bicarbonat de sodiu
5 picături de ulei esențial de arbore de ceai

Pași

Stoarceți lămâia, apoi amestecați toate ingredientele menționate mai sus. Puteți adăuga mai mult bicarbonat de sodiu dacă textura nu arată perfect. Apoi aplicați tratamentul pe față, având grijă să evitați zona din jurul ochilor și buzelor. Lăsați să acționeze aproximativ 5 minute, clătiți și admirați rezultatul. Pielea va fi purificată de imperfecțiunile și impuritățile sale. Iar punctele negre dispar de pe suprafața pielii fără a lăsa cicatrici. În plus, textura pielii (porii măriți ai pielii) și problema excesului de sebum vor fi vizibil îmbunătățite. Completați cu o cremă hidratantă potrivită tipului de piele (ten mixt, ten gras etc.).

Aveți grijă, pielea sensibilă și pielea uscată ar putea fi mai sensibile la acest amestec purificator. Opriți utilizarea în caz de roșeață severă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`