Prima pagină » Sanatate » Extractul din mlădițe de zmeur: Tratamentul naturist pentru femei

Extractul din mlădițe de zmeur: Tratamentul naturist pentru femei

26 ian. 2022, 15:32, 1 ,
în Stiri si curiozitati

Tratamentul naturist cu mlădițe de zmeur este conceput în mod special pentru combaterea sau prevenirea afecțiunilor din zona genitală a femeilor. Acest tratament face parte dintr-o ramură a medicinei care este specializată pe beneficiile aduce de extractul mlădițelor tinere, mugurilor.

aparat reproducere femei

Tratamentul naturist cu mlădițe de zmeur este conceput pentru combaterea afecțiunilor din zona genitală a femeilor.

Ce este gemoterapia?

Gemoterapia se ocupă de tratarea anumitor afecțiuni prin căi naturiste. Aceasta este foarte eficientă și lipsită de efecte adverse datorită conținutului său care este procurat din natură.

Denumirea originală a acesteia era „fitoembrioterapie”. Acest fenomen a fost descoperit de către medici belgieni și francezi, între anii 1950-1960. Aceștia au realizat că mlădițele și mugurii reprezintă celule care se divid foarte rapid. De aici, aceștia au ajuns la concluzia că mlădițele ar putea avea proprietăți tămăduitoare.

Evident, componentele necesare gemoterapiei se culeg, în special, primăvara, atunci când sunt foarte răspândite și „în floare”. De altfel, acestea trebuie culese cât încă sunt tinere și în procesul de creștere, pentru a fi cât mai eficiente. Atunci când încă nu sunt ajunse la maturitate, acestea secretă mult mai multe substanțe nutritive și hormoni de creștere.

zmeur

Gemoterapia se ocupă de tratarea anumitor afecțiuni prin căi naturiste.

Gemoterapia acționează prin drenajul toxinelor din anumite organe ale organismului nostru. Drenajul toxinelor este realizat cu ajutorul substanțelor naturiste extrase din plantele medicinale.

Datorită celulelor stem ale plantelor care conțin enzime, săruri minerale și factori de creștere, organismul nostru este predispus să învingă anumite afecțiuni.

Macerarea și diluția sunt cele două procedee prin care sunt procurate remediile naturiste ale gemoterapiei. Macerarea constă în amestecul țesuturilor de la plante, cu apă, alcool și glicerină. Aceasta poate dura câteva ore. Procesul de diluție constă în amestecarea mugurilor cu alcool și glicerină, iar conținutul obținut trebuie diluat cu apă, alcool și glicerină, de zece ori.

zmeur

Gemoterapia acționează prin drenajul toxinelor din anumite organe ale organismului nostru.

Beneficiile extractului din mlădițe de zmeur

Mlădițele de zmeur conțin multe substanțe care au rol terapeutic, cum ar fi vitamine, minerale, proteine, enzime, aminoacizi, hormoni naturali de creștere. Pentru ca toate aceste substanțe esențiale să fie extrase cu succes, nu trebuie să așteptăm mult. După aproximativ două sau trei ore de la recoltarea acestora, va trebui început procesul de extracție.

Scopul principal al acestui extract este de a ameliora și trata afecțiunile de ordin genital ale femeilor. Astfel, extractul de mlădițe de zmeur poate fi folosit și pentru eliminarea chisturilor ovariene. Aceste chisturi pot duce la menstruații mult mai dureroase și posibil prelungite.

Mlădițele de zmeură: Perfect în tratarea tulburărilor hormonale

Acest extract mai este indicat și în tratarea tulburărilor menstruale care constau în sângerarea abundentă, durerile insuportabile la menstruație sau întârzierea acesteia.

De asemenea, urmările unui tratament cu antibiotice pot fi combătute de către mlădițele de zmeur. Vaginita și candidoza sunt două dintre cele mai frecvente afecțiuni care apar la femei mai ales după administrarea antibioticelor.

Se spune că acesta poate ameliora acneea care este cauzată de dezechilibrul hormonal. Tot din cauza unui astfel de dezechilibru, poate apărea pilozitatea excesivă. Aceasta este cauzată de producerea crescută a hormonului masculin, și anume testosteronul. Din fericire, efectele mlădițelor de zmeur includ și scăderea pilozității.

Extractul din mlădițe de zmeur face parte dintre remediile naturiste care dețin un larg spectru al beneficiilor. Acesta este foarte sănătos și poate să prevină multe afecțiuni frecvente printre femei.

medic care descopera chisturi ovariene

Scopul principal al acestui extract este de a ameliora și trata afecțiunile de ordin genital ale femeilor.

Comentarii
  • Cămăși cu model de damă

    Cămășile de damă cu model pot fi purtate pentru multe ocazii și pot fi combinate cu multe look-uri elegante, dar și casual. Sunt perfecte pentru muncă, pentru o întâlnire de companie sau pentru o ieșire casual cu prietenii. Dacă vreți să creați un look ceva mai elegant, alegeți o cămașă cu un imprimeu mic, care vă va face să arătați extrem de chic și de elegantă atunci când o veți asorta cu pantaloni eleganți sau cu o fustă creion. Pentru o petrecere, puteți merge chiar mai departe și să optați pentru o cămașă cu imprimeu leopard sau cu monogramă și o pereche de blugi asortați. Aflați ce avem în magazin pentru dumneavoastră!

    https://www.mohito.com/ro/ro/imbracaminte/camasi/camasi-cu-imprimeu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *