Prima pagină » Local » Exploziv! Fostul primar de la Schitu Duca, Mihai Mihalache a fost reținut pentru 24 de ore, după percheziții! Mâine va afla dacă va sta pentru următoarele 30 de zile în arest – EXCLUSIV
Exploziv! Fostul primar de la Schitu Duca, Mihai Mihalache a fost reținut pentru 24 de ore, după percheziții! Mâine va afla dacă va sta pentru următoarele 30 de zile în arest - EXCLUSIV

Exploziv! Fostul primar de la Schitu Duca, Mihai Mihalache a fost reținut pentru 24 de ore, după percheziții! Mâine va afla dacă va sta pentru următoarele 30 de zile în arest – EXCLUSIV

14 aug. 2024, 18:25, 2 ,
în Local

Mihai Mihalache, fostul primar din Schitu Duca, a fost reținut pentru 24 de ore, după percheziții.  Mâine va afla dacă va sta pentru următoarele 30 de zile în arest.

Mihai Mihalache a fost reținut pentru lipsire de libertate și supunere la muncă forțată sau obligatorie. Lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 7 ani.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Iași. Mâine, 15.08.2024, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale”, transmit reprezentanții IPJ Iași.

Potrivit art. 212 CP, „Fapta de a supune o persoană, în alte cazuri decât cele prevăzute de dispoziţiile legale, la prestarea unei munci împotriva voinţei sale sau la o muncă obligatorie se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 3 ani”.

Deci, fostul primar de la Schitu Duca ar putea primi până la 10 ani de închisoare, asta dacă va ajunge să fie trimis în judecată.

Mihai Mihalache a fost primar al comunei Schitu Duca din 2004 până în 2020. Acesta a fost acuzat că pune sătenii la muncă la fermă, unde deţinea mai multe animale.

CITEȘTE ȘI:

Imagini explozive! Avem mărturia victimei fostului primar de la Schitu Duca! Mihai Mihalache a acționat ca în filmele cu mafioţi: “M-a strâns de gât și m-a băgat în mașină”

Comentarii
  • Ai belit-o “mistretule”, te-o facut M. Popa!!!

  • stati acasa, da-ti-i in p*l* voastra pe patronii cu SRL-urile lor

    asa sunt toti patronii din Iasi si din toata tara, faraoni si angajatii sclavi. munca de L-S pe 2400 lei, la ITM nu te inregistreaza iar vechime pe cartea de munca se aduna o p*l* si apoi se mira ca nu se mai angajeaza romanu si e nevoit sa aduca angajati din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, s.a. la pensie dupa 35 ani de munca iesi cu 1800 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *