Prima pagină » Actualitate » Explozie urmată de un incendiu în municipiul Bacău. Flăcările au cuprins acoperișul unei case și cinci persoane au suferit arsuri

Explozie urmată de un incendiu în municipiul Bacău. Flăcările au cuprins acoperișul unei case și cinci persoane au suferit arsuri

13 ian. 2022, 19:44,
BZI.ro, în Actualitate

Astăzi, 13 ianuarie 2022, în municipiul Bacău, pe strada Plaiului, a avut loc o explozie, urmată de un incendiu. Din primele informații, se pare că incendiul se manifestă pe acoperișul unei case de aproximativ 60 mp. Se deplasează două Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă. A fost anunțată și compania DelGazGrid – Energie și Gaz.

Din păcate, în urma exploziei, au rezultat 5 victime, care prezentau arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. 4 victime au fost preluate de către două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județeană.

A cincea victimă a refuzat transportul la spital. La locul intervenției se deplasează o Autospecială pentru Transport Persoane și Victime Multiple, SMURD Bacău, ofițeri de la dispecerat și comandantul Detașamentului Bacău.

În acest moment, forțele de intervenție lucrează pentru a lichida incendiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *