Prima pagină » Actualitate » Explozie puternică la Tiraspol, chiar la sediul Ministerului Securității – VIDEO
Explozie puternică la Tiraspol, chiar la sediul Ministerului Securității - VIDEO

Explozie puternică la Tiraspol, chiar la sediul Ministerului Securității – VIDEO

25 apr. 2022, 18:55,
în Actualitate

O explozie foarte puternică a avut loc la Tiraspol, în Transnistria, regiune separatistă pro-rusă, la sediul Ministrului Securității Statului. Deocamdată nu se cunoaște bilanțul victimelor din această explozie.

Pompierii se află în prezent la fața locului, iar ambulanțele sunt în apropiere, a informat TSV, potrivit TASS.

Fotografiile publicate pe Telegram arată ferestre sparte, dar și două lansatoare de grenade folosite pe o stradă în apropierea clădirii.

Sediul serviciului de securitate de la Tiraspol, MGB, ar fi fost atacat cu lansatoare de grenade. Informația a apărut pe mai multe canale de telegram cu imagini de la fața locului.

Zona în care s-a produs explozia a fost izolată

Martorii oculari susțin că s-au auzit mai multe explozii. Un obuz a fost găsit în apropierea clădirii. Zona este izolată. La fața locului se află și câteva ambulanțe. Ferestrele și ușile sediului MGB sunt sparte.

Așa-zisul Minister al Afacerilor Interne din regiunea transnistreană confirmă exploziile de la Sediul serviciului de securitate de la Tiraspol.

„Luni, în jurul orei 17:00, în clădirea Ministerului Securității Statului PMR, situată la intersecția străzilor Manoilov și Karl Marx, au avut loc mai multe explozii. Sunt sparte geamurile de la etajele superioare. Din oficii iese fum. Zona este înconjurată de polițiști. La fața locului se află o echipă de investigații, pompieri, medici de pe ambulanță și specialiști din alte servicii de urgență. Potrivit datelor preliminare, focurile au fost trase din RPG-uri. Nu sunt victime”, a transmis serviciul de presă al așa-zisului minister, conform Deschide.md.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`