Prima pagină » Local » Explozie la un apartament din zona Dacia! O butelie ar fi sărit in aer – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Explozie la un apartament din zona Dacia! O butelie ar fi sărit in aer – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

13 mart. 2022, 08:54,
în Local

În această dimineață în zona Dacia din municipiul Iași s-a produs o explozie.

UPDATE:

În jurul orei 08.15 a avut loc o explozie de butelie într-un apartament din cartierul Dacia. La locul intervenţiei au fost dirijate echipajele SMURD- Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor din cadrul Detașamentului 1 , un echipaj de stingere şi un echipaj de descarcerare.
La faţa locului, în apartament, a fost găsită o victimă de sex masculin, în vârstă de 65 de ani, cu arsuri la nivelul fetei şi toracelui, fiind preluată de echipajul Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Sf. Spiridon Iaşi şi o victimă de sex feminin, în vârstă de 63 de ani, care a suferit un atac de panică în urma incidentului, fiind asistată medical de către echipajul de prim ajutor de la Detaşamentul 1, refuzând transportul la spital după consultul medical., a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

UPDATE: Stegariu D., în vârstă de 65 de ani, locuia la apartamentul numărul 5. Acesta a fost transportat la spital.

UPDATE: 

Din comunicarea apelantului situația de urgență nu este urmată de incendiu. La sosirea echipajelor de intervenție pe strada Profesor Simionescu, bloc K1, aceștia au constatat că este o butelie mică explodată, iar proprietarul are unele traumatisme cranio-faciale. De asemenea, s-a constata că explozia nu este urmată de incendiu.

Din primele informații este vorba despre o butelie de camping care era depozitată pe un balcon. Nu se cunoaște dacă explozia a făcut victime. Explozia nu a fost urmată de un incendiu. La fața locului se deplasează un echipaj de stingere, un echipaj de la descarcerare, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor din cadrul  Detașamentului 1 de Pompieri Iași. Vom reveni cu detalii.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024