Prima pagină » National » Explozie într-o gară din Bistrița Năsăud. Două din trei victime au suferit arsuri de gradele doi și trei
Explozie într-o gară din Bistrița Năsăud. Două din trei victime au suferit arsuri de gradele doi și trei

Explozie într-o gară din Bistrița Năsăud. Două din trei victime au suferit arsuri de gradele doi și trei

31 ian. 2022, 21:58,
BZI.ro, în National

O deflagraţie s-a produs, luni seară, într-un utilaj feroviar care acţiona ca plug de deszăpezire într-o gară din Bistriţa Năsăud.

Trei persoane au fost surprinse de explozie. Două dintre acestea au suferit arsuri de gradele doi şi trei, au fost stabilizate și duse la spital. A treia persoană are arsuri superficiale, a primit îngrijiri medicale la faţa locului și a refuzat transportul la spital.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa Năsăud, explozia, care nu a fost urmată de incendiu, a avut loc la un mijloc folosit pentru încălzirea plugului staţionat în gara Lunca Ilvei.

Nu se cunoaşte, deocamdată, cauza exploziei.

Explozie la o fabrică de ciment din Voluntari

În urmă cu o săptămână, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în orașul Voluntari, s-a auzit o explozie de la o fabrică de ciment din localitate.

Conform declarației Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, au existat anumite probleme la instalația de umplere a unui siloz.

În urma defecțiunii, o cantitate de praf de ciment s-a împrăștiat în atmosferă și s-a depus pe imobilele din proximitatea statiei de betoane.

De asemenea, în urma evenimentului nu au rezultat victime omenești.

„Polițiștii orașului Voluntari au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a fost itransmis printr-o informare a Poliţiei.

În noiembrie a avut loc o altă explozie în Vâlcea

În noiembrie, anul trecut, a avut loc o explozie la uzina de armament Băbeni, județul Vâlcea. Conform ISU Vâlcea, în timpul unei operațiuni de dezamorsare a muniției, a explodat o mină antipersonal.

Procurorii vâlceni au deschis dosar penal în cazul exploziei de la Uzina Mecanică Băbeni, fiind efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului materiilor explozive, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Patru persoane au murit, trei brbați și o femeie. Alte patru persoane au rămas conștiente și au fost preluate de ambulanțe.

Cursă nebună pentru achiziția de apartamente noi, indiferent de preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *