O tânără din București a avut parte de o experiență neplăcută la restaurantul lui Dani Oțil. Pe lângă cariera în televiziune, Dani Oțil este și antreprenor, deținând restaurantul The Grill din nordul Capitalei. Localul atrage numeroși clienți, însă nu toți sunt mulțumiți, unii exprimându-și nemulțumirea din diverse motive.
Deși Dani Oțil are succes în industria Horeca, restaurantul său din nordul Capitalei a fost recent criticat dur de o clientă din București. Dezamăgită de experiența avută, aceasta și-a exprimat nemulțumirea printr-un review pe Google, unde a detaliat motivele pentru care localul nu i-a îndeplinit așteptările.
Experiență neplăcută la restaurantul lui Dani Oțil
Nemulțumită de preparatele servite, Florina și-a exprimat dezamăgirea în mediul online. Aceasta a lăsat un review negativ, subliniind că experiența culinară nu a fost deloc la nivelul așteptărilor sale.
„Am fost într-o duminică după-amiază la prânz. Pastele carbonara nu aveau nicio legătură cu ceea ce ar fi trebuit să fie (sosul era cu cocoloașe și prea sărat), bibanul de mare era prea gătit și au folosit pește congelat, chiar și cartofii prăjiți erau arși.
Sincer, mâncarea arăta de parcă fusese aruncată pe farfurie fără nicio grijă pentru prezentare. Prețurile se potrivesc cu locația, dar nu vă așteptați ca și gustul să fie pe măsură. Nu voi reveni și nici nu îl voi recomanda”, a scris Florina, în mediul online.
Ce spune Andreea Esca despre restaurantul lui Dani Oţil
Andreea Esca a luat recent prânzul la restaurantul lui Dani Oțil și, spre deosebire de alte vedete, nu a avut obiecții legate de prețuri. Jurnalista a ales o supă de cocoș de curte cu găluște, un preparat tradițional reinterpretat, pentru care a plătit 30 de lei.
Pentru felul principal, Andreea Esca a ales o combinație inedită: saramură de caracatiță cu mămăligă, un preparat exotic pentru care a plătit 110 lei. Mulțumită de experiență, vedeta a împărtășit impresiile pe Instagram, etichetându-l pe Dani Oțil și lăsând un comentariu apreciativ: „Super bun!”.
Cum a luat naștere The Grill
Restaurantul The Grill, situat în zona de nord a Bucureștiului, este deținut de Dani Oțil în parteneriat cu Damian Marian. Deschis la sfârșitul lunii noiembrie 2016, localul oferă preparate cu specific sud-american fusion, punând accent pe carne gătită la grătar cu cărbune, utilizând tehnici precum asadorul argentinian. Bucătăria și grill-ul sunt la vedere, oferind clienților o experiență culinară autentică.
Meniul include o varietate de preparate, de la pește (somon, biban, doradă) și cocoșei de munte, până la cârnați Black Angus și carne de vită maturată cu os. Prețurile reflectă calitatea ingredientelor și locația restaurantului; de exemplu, o supă de cocoș de curte cu găluște costă 29 de lei, iar o saramură de caracatiță ajunge la 98 de lei.
O tânără din București a avut o experiență neplăcută la The Grill, restaurantul deținut de Dani Oțil. Dezamăgită de servicii și de preparatele comandate, aceasta și-a exprimat nemulțumirea într-un review online, atrăgând atenția asupra unor aspecte care i-au lăsat o impresie negativă.