Prima pagină » Stiri si curiozitati » Există suflete pereche? Ce înseamnă această sintagmă?

Există suflete pereche? Ce înseamnă această sintagmă?

19 ian. 2024, 14:59,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Ideea de a-ți întâlni sufletul pereche pare o poveste ruptă din comediile romantice, dar face parte și din poveștile reale ale noastre. Este conștientizarea faptului că această persoană este o parte din tine, susțin experții. Un suflet pereche este o persoană care are un impact de durată asupra vieții tale.

Ce sunt sufletele pereche?

Există atât de multe concepții greșite despre sufletele pereche din cauza dorințelor și idealismului. De exemplu, hai să facem un joc. Iată: în următoarele câteva secunde vreau să faceți o pauză și să încercați să definiți ce este un „suflet pereche”… unu, doi, trei… pauză… reflectați.  Pentru majoritatea oamenilor (și cel mai probabil și pentru tine), sufletele pereche sunt considerate, în general, oameni care rămân alături de tine pentru totdeauna – vorbim de întreaga ta viață. De asemenea, sunt idealizați ca oameni care vă completează și vă fac viața infinit mai bună decât a fost cândva. Deși acest lucru poate fi adevărat în unele privințe, în altele nu este. Iată o definiție mai realistă a sufletelor pereche:

  • Sufletele pereche sunt cei mai buni prieteni ai tăi
  • Sufletele pereche sunt oglinzile sufletului tău
  • Sunt catalizatorii voștri spirituali
  • Acestea sunt confidenții și profesorii tăi
  • Sufletele pereche se simt foarte „familiare”
  • Te cunosc adesea mai bine decât te cunoști tu însuți
  • Sufletele pereche vibrează la aceeași frecvență ca și tine
  • Te iubesc necondiționat
  • Sufletele pereche nu sunt perfecte

Au defectele lor enervante, obiceiuri grosolane și ciudatenii ciudate, dar sunt totuși oameni uimitori în adâncul sufletului.

Sufletele pereche nu sunt întotdeauna recunoscute imediat

Dragostea la prima vedere nu este un mit, dar nici nu este singura modalitate prin care poți descoperi cine este sufletul tău pereche. Adesea sufletele pereche apar în diverse „deghizări” în viața noastră. Sufletele pereche nu stau întotdeauna cu tine toată viața: Acesta este un mit extrem de dăunător pe care mi-ar plăcea să-l zdrobesc odată pentru totdeauna! Sufletele pereche nu rămân întotdeauna până la sfârșit, dar acesta nu este un lucru rău. Ne place să credem că iubiții noștri vor fi acolo pentru totdeauna pentru că este un gând reconfortant și sentimental. Dar uneori viața are planuri diferite pentru noi. Din nefericire, distrugerea acestui ideal a provocat daune nespuse în viețile oamenilor. Uneori, sufletele pereche sunt acolo doar pentru o perioadă, iar uneori sunt acolo pentru o viață întreagă. Dar, indiferent de caz, bucură-te de experiență.

Cum îți dai seama că două suflete sunt pereche?

Termenul „suflet pereche” se referă de obicei la cineva cu care ai o chimie intensă. Găsirea unei persoane atât de speciale în viața ta poate fi dificilă și nu este un proces care poate fi grăbit.

Nu există niciun test care să te ajute să stabilești dacă ți-ai găsit sufletul pereche sau nu. Ar trebui să te simți energizat de prezența lor, suficient de confortabil pentru a te deschide complet și amețit de dragoste. Desigur, conexiunile se manifestă în moduri diferite pentru fiecare. Iată câteva semne care te pot ajuta să-ți dai seama dacă ai găsit sufletul pereche:

  • Simți un sentiment de calm când ești în preajma lui
  • Vă echilibrați unul pe altul
  • Împărtășiți aceleași obiective de viață
  • Vă provocați unul pe altul
  • Comunicați deschis
  • Care este misiunea a doi oameni cu suflete pereche?

Când sufletele pereche se reunesc, ele sunt adesea unite de o misiune comună. Această misiune poate fi orice, de la a face lumea un loc mai bun la a-i ajuta pe ceilalți să-și găsească propria împlinire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024