Prima pagină » Stiri si curiozitati » Există farmece de despărțire? Iată cum le recunoști

Există farmece de despărțire? Iată cum le recunoști

01 nov. 2021, 11:47,
în Stiri si curiozitati

Multă lume se întreabă dacă există farmece de despărțire. Ei bine, trebuie să știți că așa cum există farmece de dragoste, de legare și de ceartă, există și farmece de despărțire.

Farmecele, blestemele, descântecele și vrăjile sunt acțiuni magice, în care o persoană specializată poate atrage asupra alteia, devenită țintă, un efect dorit. Farmecele de despărțire sunt de mai multe feluri: pentru a destrăma o familie, pentru a despărți un cuplu, pentru ca un cuplu că nu mai poată face copii sau, pur și simplu, pentru ca persoana respectivă să se îmbolnăvească.

Semne că vi s-au făcut farmece

O persoană căreia i s-au făcut farmece se poate confrunta cu mai multe simptome. Printre acestea, se regăsesc: stare de nervozitate și dureri de cap îngrozitoare, somn agitat, plin de coșmaruri, stare de confuzie și deprimare, căderea părului, senzația că sunteți urmărit numai de ghinioane. De asemenea, mai sunt și alte simptome, scrise de Nectarie Moulatsioti în cartea „Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate”:

„În mod obişnuit, simptomele pe care le prezintă oamenii suferinzi din pricina magiei sunt următoarele: dureri groaznice de cap, fie în spatele capului, fie la frunte, fie între ochi.

Palpitaţii, amorţelile inimii, mâinilor sau extremităţilor de jos, nemulţumiri în familie pentru lucruri neînsemnate, să nu poată sta omul în casa lui, să aibă capul greu, să fie indispus, să lenevească, să nu vrea să gătească sau să cureţe casa, să simtă că îl sugrumă ceva de gât, să simtă o greutate pe piept, să simtă că ceva umblă în trupul lui cu mare viteză, să se îmbolnăvească şi să sufere în timp ce medicii nu-i găsesc nimic, să aibă neputinte trupeşti, în timp ce mănâncă normal să piardă din greutate, să aibă temeri, să sufere de melancolie, etc.

Acestea sunt câteva dintre simptomele din care cel căruia i-au fost făcute vrăji poate să înţeleagă dacă l-au atins”, scrie Nectarie Moulatsioti în cartea „Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate”.

Dacă experimentați cel puțin două dintre simptomele amintite, puteți ști cu certitudine că aveți farmece făcute. Fie le-ați contactat, atunci când ați intrat în conflict cu cineva, fie le-ați moștenit de la părinți sau de la părinții partenerului. Farmecele se pot transmite până la al șaptelea neam, din generație în generație.

Există farmece de despărțire: Iată cum îți dai seama că ai fost vrăjit

Farmecele pot face mult rău persoanelor asupra cărora sunt aruncate. Pentru reușita scopului malefic se folosesc diverse obiecte, fără de care puterea vrăjilor este inexistentă. Astfel, când vrăjitorii fac ceremonii pentru distrugerea unui cuplu folosesc boabe de orez de la cununia celor doi, cununii, bomboane de la nuntă, fitile de la lumânări aprinse de persoanele respective sau haine de la nuntă.

În plus, vrăjitorii aruncă în interiorul casei cuplului sau în afara lor ouă, oase, ulei de la mort sau zahăr. Un alt obicei pe care îl practică persoanele răuvoitoare este aducerea de cadouri celor doi. Astfel, dau talismane care conțin vrăji și le pun în casele oamenilor sau le dau să le poarte.

Alții aruncă prafuri sau lichide vrăjte în mâncărurile preparate pentru persoanele pe care le vor despărțite. Cele mai folosite materiale de vrăjitori sunt: ace de gămălie, dinți de piaptăm, săpun, cuie de la sicriu, ierburi, păr de mort, monede, potcoave, chei, cenușă, coarne, pentagrame, limbi de șerpi, cozi de animale sălbatice și fructe.

Există și farmece care nu pot fi anulate, însă cele mai multe pot fi dezlegate de preot. Totodată, unele farmece pot fi anihilate prin rostirea de rugăciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *