Prima pagină » Local » Exercițiul TTX „Mass Casualty” (MC24) a evaluat capacitatea României de a gestiona crize majore

Exercițiul TTX „Mass Casualty” (MC24) a evaluat capacitatea României de a gestiona crize majore

21 sept. 2024, 14:57, 4 ,
în Local

În perioada 19-21 septembrie a.c., s-a desfășurat exercițiul TTX „Mass Casualty” (MC24), care a vizat evaluarea capacității României de a gestiona un număr mare de pacienți în situații de criză, în conformitate cu cerințele de reziliență ale NATO. Scopul exercițiului a fost pregătirea și coordonarea eficientă a structurilor naționale și internaționale într-un management integrat al acțiunilor.

Exercițiul s-a desfășurat prin videoconferință, cu participarea Viceprim-ministrului și ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, și a reprezentanților din diverse structuri naționale, precum Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției Ciolpani, Prefectura Județului Iași, DSP Iași, UPU-SMURD Iași, SAJ Iași și ISU Iași.

În cadrul evenimentului, au fost evaluate politicile, practicile și capabilitățile naționale în domeniul rezilienței, dezvoltate dintr-o abordare integrată la nivel guvernamental, pentru a răspunde cerințelor și standardelor NATO privind sprijinul națiunii gazdă (HNS).

Comentarii
  • Ce labareala….

  • au vrut sa vada cam ce efecte ar avea intrarea Romaniei in razboiul lui Zelenski

  • Se vede o lupta intensa pentru pace. Ar trebui ca acesti indivizi care ne pregatesc de razboi sa fie judecati. Ati intrebat poporul roman daca vrea sa intre in razboi? Nu vad niciun demers din partea „diplomatilor” romani pentru pace si neutralitate. Hai baieti, noi cumparam arme, cat mai vechi, cat mai ruginite! Noi va platim in avans, numai sa fim prieteni, la catarama, cu voi.

  • Am vorbit cu multe persoane din strainatate ,dar mai cretini decit romanii ,nu am gasit . cu o singura exceptie ;Irlanda ,care in loc sa se razbune pe ONG-URILE si guvernul lor care aduc emigranti ,se razbuna pe emigranti….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024