Prima pagină » Sanatate » Exerciții de slăbit 1 kg pe zi: Activitatea zilnică

Exerciții de slăbit 1 kg pe zi: Activitatea zilnică

07 ian. 2022, 11:53,
BZI.ro, în Sanatate

În spatele unui corp de invidiat se află voință, ambiție și dorința de a arăta perfect. Regimul alimentar, dietele echilibrate, alături de o viață sportivă activă sunt factorii unui fizic perfect. Iată câteva exerciții de slăbit 1 kg pe zi. 

Slăbește ușor și sănătos într-un timp record ținând cont de o serie de sfaturi de care trebuie să se țină cont pentru a avea un aspect fizic plăcut și de invidiat prin exerciții de slăbit 1 kg pe zi. 

persoana care sta asezat si tine cu mana piciorul

În alimentație trebuie introduse și sucurile proteice care sunt cunoscute ca fiind sănătose și bogate în diferiți compuși care ajuta la reducerea grăsimilor din organism

Sfaturi de care să te ajuți: Exerciții de slăbit 1 kg pe zi 

Exercițiile de slăbit 1 kg pe zi sunt recomandate persoanelor cu un metabolism controlat care vor să arate de invidiat în cel mai scurt timp. Pe lângă efortul fizic susținut este neapărat necesar și controlul alimentelor care influențează metabolismul. Dieta trebuie să fie una bazată pe alimente probiotice care sunt recomandate în cazul unei scăderi în greutate rapide și eficiente. 

În alimentație trebuie introduse și sucurile proteice care sunt cunoscute ca fiind sănătose și bogate în diferiți compuși care ajuta la reducerea grăsimilor din organism. Calitatea somnului sporește susținerea unui efort fizic constant și ajută la digestia alimentelor, scade pofta de mâncare și favorizează pierderea rapidă în greutate

persoana care face exercitii fizice cu ajutorul ganterelor

Slăbește ușor și sănătos într-un timp record pentru a avea un aspect fizic plăcut și de invidiat

Pentru a avea imediat rezultatul dorit, sportul este important. Iată o serie de exerciții slăbit 1 kg pe zi și ce zone corporale trebuie lucrate cu atenție, ca de exemplu, zona bicepsului, a coapselor, abdomen și fese. 

În topul exercițiilor de slăbit 1 kg pe zi este burpees care lucrează toate zonele musculare și menține pulsul la nivel ridicat. Stând în poziție de flotare, cu sprijin mai mare în mâini și se trag picioarele spre piept în viteză, dar cu grijă să nu existe accidentări. Odată trase picioarele la piept, se ridică corpul pe vârfuri și se face alungire a trupului spre înainte, cu mâinile întinse deasupra capului. Burpee este un exercițiu complex care necesită forță, mobilitate și coordonare. Atunci când lucrezi acest tip de exercițiu fizic, soliciți mușchii pieptului, spatelui, coapselor, precum și grupe de mușchi secundare, cum ar fi ai brațelor și umerilor.

grafica persoana acre face exercitii fizice explicat

Dieta trebuie să fie una bazată pe alimente probiotice care sunt recomandate în cazul unei scăderi în greutate rapide și eficiente

Un alt exercițiu fizic din categoria exercițiilor de slăbit 1 kg pe zi este genuflexiunea care pun sub contracție zone ca coapse, fese, spate și gambe sau abdomen. Genuflexiunea corectă se face din poziția drept, cu picioarele bine ancorate în sol, mâinile înainte, iar coborârea se face până în dreptul genunchilor. În acest mod nu se riscă accidentarea genunchilor sau a ligamentelor. 

Sunt recomandate și exerciții precum abdomene, fandări și pot fi incluse în orice fel de antrenament pentru a slăbi corect și eficient. 

Viața sănătoasă în corp sănătos anunță starea de bine 

Aspectul fizic este cartea noastră de vizită, primul contact cu mediul și persoanelele care ne înconjoară. La prima vedere, corpul este perceput ca și oglindă a noastră, de trăsături unice, frumoase și atrăgătoare. 

Un corp fără imperfecțiuni îți oferă o stare de bine, încrederea în sine și energia debordantă care se răspândește cu ușurință. Apelează cu încredere la sfatul unui specialist atunci când îți dorești o schimbare în rutină și modul de viață pentru a te bucura de efecte imediate prin exerciții de slăbit 1 kg pe zi. 

persoana care face exercitii fizice pe saltea rosie

Un corp fără imperfecțiuni îți oferă o stare de bine, încrederea în sine și energia debordantă care se răspândește cu ușurință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
15 iulie 2024
15 iulie 2024