Prima pagină » Economic Local » Executorii vând un teren într-o zonă vânată de dezvoltatorii imobiliari! Prețul este de 26.000 de euro
Executorii vând un teren într-o zonă vânată de dezvoltatorii imobiliari! Prețul este de 26.000 de euro

Executorii vând un teren într-o zonă vânată de dezvoltatorii imobiliari! Prețul este de 26.000 de euro

05 feb. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 27 martie, executorii judecătorești organizează o licitație pentru valorificarea bunurilor ce aparțin debitorului Dumitru-Remus Beraru. Este vorba despre un teren în suprafață de 2.267 metri pătrați, situat în intravilanul comunei Rediu. Pe terenul menționat se află și o locuință cu o suprafață utilă de 62,65 metri pătrați și un garaj. Dezvoltatorii imobiliari sunt interesați din ce în ce mai mult de suprafețele din comună. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 123.020 lei, aproape 26.000 de euro. Procedura este organizată la cererea firmelor de recuperări, care au cumpărat creanțele de la BCR.

„Ofertanții sunt obligați să depună în contul de consemnări, la dispoziția executorului judecătoresc, până la termenul de vânzare, o cauțiune reprezentând 10 la sută din prețul de pornire a licitației, atașând dovada de consemnare a ofertei de cumpărare. Invităm pe toți cei care pretind vreun drept asupra bunului imobil oferit spre vânzare să depună în scris obiecțiunile lor până la termenul de vânzare, după care nu li se vor mai lua în considerație obiecțiunile”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Vladimir Zabolotnăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *