Prima pagină » Economic Local » Executorii vând un spațiu comercial de pe bulevardul Independenței! Licitația începe de la 100.000 de euro
Executorii vând un spațiu comercial de pe bulevardul Independenței! Licitația începe de la 100.000 de euro

Executorii vând un spațiu comercial de pe bulevardul Independenței! Licitația începe de la 100.000 de euro

27 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 8 ianuarie 2020, executorii judecătorești organizează o licitație privind valorificarea unor bunuri ce aparțin debitorilor Elena și Cristian Macovei. Este vorba despre un spațiu comercial situat pe bd. Independenței nr. 9, bloc D1, parter, cu o suprafață utilă de 35,49 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 519.134 lei, adică 110.000 euro. Debitorii riscă să piardă bunul din cauza unui credit neachitat către BRD.

„Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la locul fixat, având asupra lor acte de identitate, cu mențiunea că termenul limită pentru depunerea ofertei de cumpărare, însoțită de dovada consemnării cauțiunii, reprezentând 10 la sută din prețul de începere a licitației, este ziua premergătoare licitației, cu excepția ofertelor de cumpărare cel puțin egale cu prețul de începere a licitației, care pot fi depuse inclusiv în ziua licitației”, se arată în anunțul publicat de către executorul judecătoresc Cătălin Răzvan Chiriac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`