Prima pagină » Economic Local » Executorii vând un apartament în Nicolina cu 50.000 de euro
Executorii vând un apartament în Nicolina cu 50.000 de euro

Executorii vând un apartament în Nicolina cu 50.000 de euro

27 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data de 10 februarie, ora 11:00, executorii judecătorești organizează o licitație pentru valorificarea unor bunuri ce aparțin debitorilor Simona și Cristian Vechiu. Cei doi au calitatea de garanți. La cererea creditoarei Banca Transilvania va fi scos la vânzare un apartament situat în strada Mașinii, nr.3, în cartierul Nicolina 1. Apartamentul cu o suprafață de 32,92 mp este compus din două camere. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 238.500 lei, aproape 50.000 euro.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, locul fixat și ora stabilite având asupra lor actul de identitate și până la această dată să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în anunțul publicat de către executorul judecătoresc Ciprian Sîrbu.

Procedura este organizată din cauza unui debit neachitat de aproape 90.000 lei. Aici intră penalitățile și cheltuielile de executare silită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *