Prima pagină » Local » Executorii vând un apartament din cartierul Tătărași! Suprafața imobilului este de aproape 60 metri pătrați
Executorii vând un apartament din cartierul Tătărași! Suprafața imobilului este de aproape 60 metri pătrați

Executorii vând un apartament din cartierul Tătărași! Suprafața imobilului este de aproape 60 metri pătrați

30 mai 2022, 02:00,
Ciprian Boaru, în Local

Proprietarul unui apartament din cartierul Tătărași riscă să piardă bunul din cauza datoriilor. Nu a plătit întreținerea, dar și un credit contractat de la Banca Transilvania SA. Licitația pentru vânzarea apartamentului urmează să fie organizată la începutul lunii iunie 2022

Executorii judecătorești din Iași scot la vânzare un nou imobil, situat în cartierul Tătărași. Pe data de 06.06.2022 este programată licitația pentru valorificarea unui apartament situat pe strada Ciurchi, nr. 125, bl. E2, sc. C, et. 4. Debitorul se numește Nicu Ștefan Harpa și a înregistrat datorii atât la întreținere, dar și la Banca Transilvania SA, care are de recuperat o creanță 16.782 euro. Prețul de pornire a licitației este de 167.364 lei, aproximativ 33.000 euro.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, locul fixat și ora stabilite, având asupra lor actul de identitate și până la această dată să prezinte oferte de cumpărare. Ofertanții trebuie să consemneze cauțiune reprezentând 10 la sută din prețul de începere a licitației”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Dragoș Iovu.

În edițiile trecute ale BZI a fost prezentat și cazul uni bătrân care a fost blocat în casă din cauza gardului construit de vecin. S-a intervenit cu jandarmii și cu executorii judecătorești.

Executorii vând un apartament din cartierul Tătărași, cu 3 camere

Imobilul este compus din 3 camere și are o suprafață utilă de 59,75 metri pătrați și o logie de 3,54 metri pătrați. Dacă la licitație nu se vor prezenta ofertanți, procedura va fi reluată la o dată ulterioară. Nu în ultimul rând, executorii judecătorești vând și un apartament situat în comuna Valea Lupului, județul Iași, strada Aleea Păun, nr. 7, bloc C4. Imobilul este compus din 2 camere și are o suprafață utilă de 45,60 metri pătrați la care se adaugă un balcon de 4,30 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 239.642 lei, aproape 48.000 euro. Executorii au scos la vânzare și un apartament de pe strada Eternitate.

Executorii au pregătit vânzarea unui apartament dintr-un bloc situat pe Străpungere Silvestru

Nu în ultimul rând, executorii judecătorești din Iași au reluat licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Apartamentul este compus din două camere cu o suprafață utilă de 52,03 mp la care se adaugă două balcoane cu o suprafață utilă de 8,86 mp. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 lei, adică 85.000 euro. Procedura este organizată de creditoarea Garanti Bank SA, care are de recuperat creanțe de la garanții ipotecari Constantin Ciobanu și Aristița Ciobanu.

La procedurile trecute, imobilul a fost adjudecat în favoarea unui anumit de Daniel Bogdan Oprescu, dar nu a achitat suma cerută prin procesul verbal de adjudecare. Executorii vând un apartament din cartierul Tătărași, doar dacă la procedură se vor prezenta ofertanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *