O proprietate din comuna Valea Lupului, județul Iași, este din nou scoasă la vânzare de executorii judecătorești. Câștigătorul licitației anterioare nu a mai achitat suma licitată. Procedura va fi reluată la începutul lunii octombrie 2022
Executorii judecătorești scot la vânzare o nouă serie de proprietăți. Pe data de 04.10.2022 este o programată licitația pentru vânzarea unei proprietăți din comuna Valea Lupului, județul Iași. Procedura a fost adjudecată, în trecut, unui anumit Mihai Țurcanu, dar acesta nu a achitat suma licitată.
„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate și până la această dată să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Andreea Darie.
Au fost organizate sesiuni și pentru vânzarea altor imobile.
Executorii vând o proprietate din Valea Lupului din cauza datoriilor
Proprietatea din Valea Lupului, strada Unirii, aparține debitorilor Constantin Secară și Teodora Pîrțac care nu au achitat un credit de 76.732 de lei. Licitația este organizată la cererea creditoarei ENB Property Solutions SRL, care a preluat creanțele de la Libra Internet Bank. Proprietatea este reprezentată de o parcelă de teren de 138 de metri pătrați pe care se află o locuință cu o suprafața utilă de 88,73 de metri pătrați. Se mai adaugă alt teren de 280,8 metri pătrați. Conform evaluatorilor, prețul de pornire a licitației este de 138.082 de lei, aproape 30.000 de euro. Totodată, executorii scot la vânzare bunurile societății Riana SRL care datorează sume importante băncii TBI Bank.
Firma este controlată de Mariana Homoranu. Executorii scot la vânzare un apartament cu două camere, situat în sat Valea Adâncă, pe strada Pepinierii, nr. 7, etajul 1. Se mai adaugă și o boxă situată la demisolul blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire pentru imobil de 240.975 de lei, aproape 48.000 de euro. Societatea Riana SRL are ca obiect de activitate „comerțul cu amănuntul”. În 2021, a înregistrat o cifră de afaceri de 483.346 de lei, pierderi de 113.217 lei, datorii de 953.175 de lei și un număr de 4 angajați.
Apartament, în cartierul Mircea cel Bătrân, vândut cu 85.000 de euro
Nu în ultimul rând, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 metri pătrați, la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 de metri pătrați. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro. O cotă parte dintr-un apartament situat în cartierul Mircea cel Bătrân este scoasă la vânzare, dar rămâne de văzut dacă la procedura programată la finalul lunii septembrie 2022 se vor prezenta ofertanți.
Executorii vând o proprietate din Valea Lupului, dar rămâne de văzut dacă licitația va fi adjudecată.
De ce publicați numele debitorilor? Nu v-a dat nimeni în judecată încă, nici pe voi nici pe kkatii aia de executori?
Bancherii dau afara oamenii din case cu ajutorul executorilor. Si unii si altii castiga foarte mult. Ce le poti sa le urezi? Voi – nu stiu. Eu le urez sa li se infunde buda in fiecare weekend si sa nu gaseasca instalatori. Am zis.
85.000 euro 2 camere in Mircea?! Ca preț de pornire!
Cat tupeu aveti sa fiti in cardasie cu executorii publicând suferința oamenilor !!
O sa fie nenumărate licitatii la acest imobil și în general la ce vinde oți ce executor!! Cum?
Printr un interpus achiți taxa de participare la licitație care e modica … licitezi mai mult un pic decât concurenta:)) nu.platesti ca nu te poate obliga și asa proprietarul imobilului mai rămâne 6 luni pana la organizarea următoarei licitatii
Merita sa dai 1000 lei pe an nu?
Lăsând la o parte procedura e corect oare sa iei bani și sa nu ii dai înapoi?? Romanii spun ca da