Prima pagină » Economic Local » Executorii reiau vânzarea unui apartament din cartierul Cantemir! Vor 46.000 de euro
Executorii reiau vânzarea unui apartament din cartierul Cantemir! Vor 46.000 de euro

Executorii reiau vânzarea unui apartament din cartierul Cantemir! Vor 46.000 de euro

13 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

În perioada următoare, pe data de 16 decembrie, ora 10:00, executorii judecătorești organizează o licitație pentru valorificarea bunurilor ce aparțin debitorului Constantin Panțîru. Este vorba despre un apartament cu trei camere, cu o suprafață utilă de 64,38 metri pătrați, situat pe str. Decebal, nr. 298, bl. Z13, în cartierul Cantemir. Prețul de pornire a licitației este de 217.125 lei.

„Se aduce la cunoștință pe această cale tuturor celor interesați care posedă vreun drept real de chirie, privilegiu, ipotecă sau alt drept de creanță asupra imobilului, să depună în scris obiecțiunile lor, până la termenul de vânzare, după care nu li se vor mai lua în considerație obiecțiunile”, se arată în anunțul publicat de către executorul judecătoresc Cristian Lupu Nicolăiță.

Vânzarea se poate realiza chiar dacă la procedură se va prezenta un singur participant. Nu este prima dată când se organizează procedura. La primele tentative nu s-au prezentat ofertanți. Procedura este organizată la cererea creditorului Constantin Ovidiu Damian, care are de recuperat suma de 48.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *