Prima pagină » Economic Local » Executorii reiau vânzarea proprietății șefului Jandarmeriei! Licitația pornește de la 100.000 de euro
Executorii reiau vânzarea proprietății șefului Jandarmeriei! Licitația pornește de la 100.000 de euro

Executorii reiau vânzarea proprietății șefului Jandarmeriei! Licitația pornește de la 100.000 de euro

23 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

În perioada următoare, pe data de 15 ianuarie 2020, executorii reiau licitația pentru vânzarea bunurilor ce aparțin lui Petru Marcel Florișteanu, inspector-șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș. Florișteanu deține o proprietate în Lunca Cetățuii. Terenul are o suprafață de 1.000 metri pătrați, iar vila cu două niveluri are o suprafață construită de 200 metri pătrați. Prețul de pornire a licitației este de 464.168 lei, aproape 100.000 de euro. Procedura este organizată la cererea creditoarei BRD.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare, după care nu li se vor mai lua în considerație obiecțiunile. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate, respectiv actele de reprezentare pentru persoane juridice, și până la această dată să prezinte ofertele de cumpărare. Ofertanții sunt obligați să depună, cel mai târziu până la termenul de vânzare, o garanție de participare de cel puțin 10 la sută din prețul de pornire a licitației”, se arată în anunțul publicat de către executorul judecătoresc Valentin Silimon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *