Prima pagină » Economic Local » Executorii reiau vânzarea bunurilor unui afacerist ieșean! În trecut, s-a ocupat de un restaurant celebru
Executorii reiau vânzarea bunurilor unui afacerist ieșean! În trecut, s-a ocupat de un restaurant celebru

Executorii reiau vânzarea bunurilor unui afacerist ieșean! În trecut, s-a ocupat de un restaurant celebru

16 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 21 ianuarie 2020, ora 12:00, executorii judecătorești reiau vânzarea bunurilor ce aparțin afaceristului Virgi Octavian Gafița. Din cauza unui credit neachitat contractat de la Banca Comercială Carpatica SA, Gafița riscă să rămână fără un teren în suprafață de 10.000 mp, situat în comuna Bârnova. Prețul de pornire a licitației este de 273.000 lei, adică 58.000 de euro.

„Invităm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului scos la vânzare prin licitație publică să anunțe executorul judecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzare, în caz contrar vor decade din dreptul de mai formula obiecțiuni sau cerere în legătură cu acesta”, se arată în anunțul publicat de executorul judecătoresc Lăcrămioara Mereuță.

A fost vizată firma

Executorii au urmărit bunurile înregistrate pe societatea Soft Coffe SRL, unde Gafița apare acționar în perioada anului 2011. Firma, cu obiect de activitate „comerț cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor și produselor din tutun efectuat prin standuri, chioșcuri și piețe”, a înregistrat în perioada 2004-2009 o cifră de afaceri de aproape 2 milioane de euro. Însă, din 2011, afacerile s-au prăbușit brusc. Acum, societatea a fost radiată. În societate mai apărea ca asociat Gheorghiță Ionescu. Gafița a avut timp de trei ani și Casa Vânătorului, până când proprietarul a reziliat contractul. Este membru Lions Club Iași 2000. A intrat și în viața politică, fiind membru al organizației municipale a UNPR Iași. În vârstă de 49 ani, Gafița s-a recăsătorit cu Geanina Nicoleta Sârghe, în vârstă de 26 de ani, absolventă a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *