Prima pagină » Economic Local » Executorii reiau licitația pentru vânzarea unui spațiu comercial de pe Bulevardul  Independenței
Executorii reiau licitația pentru vânzarea unui spațiu comercial de pe Bulevardul  Independenței

Executorii reiau licitația pentru vânzarea unui spațiu comercial de pe Bulevardul  Independenței

20 iun. 2022, 02:00, 1 ,
Ciprian Boaru în Economic Local

Un spațiu comercial din zona centrală a Iașului va fi scos din nou la vânzare de executorii judecătorești. Procedura este programată la mijlocul lunii iulie 2022, după ce la prima tentativă nu s-au prezentat ofertanți

Executorii judecătorești din Iași reiau licitația pentru vânzarea unui imobil din zona centrală a orașului. Procedura a fost organizată și în luna februarie, dar nu s-au prezentat ofertanți. Este vorba de un spațiu comercial situat pe bulevardul Independenței, nr. 9, bloc D1, parter. Licitația este programată pe data de 11.07.2022.

„Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la locul fixat, având asupra lor acte de identitate, cu mențiunea că termenul limită pentru depunerea ofertei de cumpărare, însoțită de dovada consemnării – cauțiunii reprezentând 10 la sută din prețul de începere a licitați ei este ziua premergătoare licitației. Dovada consemnării va fi atașată ofertei de cumpărare până la termenul stabilit pentru vânzarea la licitație publică. Plata debitului de către debitor până la termenul de vânzare duce la sistarea vânzării imobilului, percepându-se cheltuieli de urmărire ce cad în seama debitorului”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Cătălin Răzvan Chiriac.

Executorii au anunțat și valorificarea proprietății lui Traian Pricop, fost patron la firma de pază și protecție FGM.

Executori reiau licitația pentru vânzarea unui spațiu comercial de 35,49 metri pătrați

Conform anunțului de vânzare, imobilul are o suprafață de 35,49 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 519.134 de lei, adică 100.000 de euro. Rezultă că un metru pătrat a fost evaluat la aproape 3.000 de euro. Licitația este organizată la cererea creditoarei BRD, care are de recuperat creanțe de la Elena și Cristian Macovei. Cei doi au contractat un împrumut în 2007, dar pe care nu l-au mai achitat. Totodată, executorii judecătorești au reușit să vândă proprietatea lui Paul Romică Drobotă, de pe strada Brândușa, nr. 35. Este vorba de 2 camere situate la parterul unei vile. În urma licitației imobilul s-a vândut cu 54.000 euro. Executorii au scos la vânzare și un apartament de pe bulevardul Primăverii.

Executorii vând și un imobil situat în apropierea Pasajului Octav Băncilă

Nu în ultimul rând, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Apartamentul este compus din două camere cu o suprafață utilă de 52,03 mp la care se adaugă două balcoane cu o suprafață utilă de 8,86 mp. Imobilul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 lei, adică 85.000 euro. Executori reiau licitația pentru vânzarea unui spațiu comercial în speranța că de această dată se vor prezenta ofertanți.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`