Prima pagină » Local » Executorii judecătorești vând un teren din cartierul Tudor Vladimirescu! Prețul pornește de la 200 euro/metru pătrat – FOTO

Executorii judecătorești vând un teren din cartierul Tudor Vladimirescu! Prețul pornește de la 200 euro/metru pătrat – FOTO

28 iun. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru, în Local

Un teren situat pe bd. Tudor Vladimirescu urmează să fie vândut de executorii judecătorești. Procedura este programată la mijlocul lunii august 2022. Procedura are un preț de pornire de 50.000 euro

O nouă listă de imobile propuse pentru vânzare se află pe masa executorilor judecătorești. Astfel, pe data de 16.08.2022 este programată licitația pentru vânzarea unui teren situat pe bd. Tudor Vladimirescu, nr. 87.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului să anunțe executorul judecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzare. Invităm pe toți cei care vor să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, cu datele din antet și până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Ofertanții sunt obligați să depună în contul de consemnări până la termenul de vânzare, o garanție de cel puțin 10 la sută din prețul de pornire a licitației”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Vladimir Zabolotnăi.

În cazul în care la procedură nu vor fi depuse oferte, licitația va fi reluată. În edițiile trecute ale BZI, a fost prezentat cazul unui bătrân din Copou, care nu mai putea ieși din propria casă din cauza unui gard construit în prezența executorilor.

Executorii judecătorești vând un teren cu aproape 50.000 euro

Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației pentru terenul menționat de 248.595 lei, aproape 50.000 euro. Este vorba de o cotă de 3/4 din terenul cu o suprafață totală de 316 metri pătrați. Rezultă că un metru pătrat poate fi vândut cu aproximativ 200 de euro. Licitația este organizată la cererea creditoarei Investcapital LTD, care are de recuperat creanțele dintr-un contract de credit. Totodată, pe data de 08.07.2022 este programată și procedura pentru vânzarea unui apartament situat în blocul de pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 1. Apartamentul compus din două camere este situat în blocul A1, scara C, etaj 8. Suprafața utilă a imobilului este de  46,68 metri pătrați la care se adaugă un balcon cu suprafața de 4,43 metri pătrați. Proprietatea este deținută de Radu Adam și Smaranda Costescu, fostă Adam. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 230.348 lei, aproape 46.000 euro. Licitația este organizată la cererea creditoarei Raiffeisen Bank, care are de recuperat creanțele rezultate în urma unui contract de credit încheiat în 2008. Și vila fostului patron al firmei de pază FGM este scoasă la vânzare.

Un apartament de pe strada Străpungere Silvestru este scos la vânzare cu 85.000 euro

Nu în ultimul rând, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Apartamentul este compus din două camere cu o suprafață utilă de 52,03 mp la care se adaugă două balcoane cu o suprafață utilă de 8,86 mp. Imobilul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 lei, adică 85.000 euro. Executorii judecătorești vând un teren din cartierul Tudor Vladimirescu situat foarte aproape de zona centrală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *