Prima pagină » Local » Executorii judecătorești vând un apartament de pe Strada Vișan cu 44.000 de euro
Executorii judecătorești vând un apartament de pe Strada Vișan cu 44.000 de euro

Executorii judecătorești vând un apartament de pe Strada Vișan cu 44.000 de euro

23 mart. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru, în Local

Un apartament cu o cameră situat într-un bloc de pe Strada Vișan este scos la vânzare de executorii judecătorești. Procedura este programată la finalul lunii aprilie 2022. Licitația este organizată la cererea creditoarei ING Bank

Noi loturi de proprietăți sunt scoase la vânzare de executorii judecătorești. Astfel, pe data de 20.04.2022 este programată licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul 6, de pe Strada Vișan, nr. 82 C, Municipiul Iași. Imobilul aparține debitorului Denis Marius Radu.

”Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate și până la această dată să prezinte oferta de cumpărare. Ofertanții trebuie să consemneze o garanție de participare de cel puțin 10 la sută din prețul de pornire a licitației”, se arată în anunțul executorului judecătorești.

Executorii au scos la vânzare și un apartament de pe Strada Eternitate.

Executorii judecătorești vând un apartament cu o cameră pe Strada Vișan

Apartamentul situat la etajul al treilea al blocului are o suprafață utilă de 35,25 metri pătrați, plus balcon de 4 metri pătrați. Imobilul este compus dintr-o cameră, bucătărie, baie și dressing. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 219.097 lei, aproape 44.000 de euro. Licitația este organizată la cererea creditoarei ING Bank, care are de recuperat datoriile dintr-un credit contractat de debitor. Totodată, executorii au scos la vânzare un apartament situat pe Bd. Primăverii, nr. 23, bloc D3, sc. D. Procedura este organizată la cererea creditoarei Unicredit Bank SA, care are de recuperat creanțe de la debitorii Marcela și Iulian Groza.

Cei doi riscă să rămână fără apartament din cauza unui credit neachitat, contractat în 2008. Conform descrierii, apartamentul scos la vânzare este compus din 2 camere cu o suprafață utilă de 46,41 metri pătrați, la care se adaugă un balcon de 3,91 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 237.650 de lei, aproape 47.000 de euro. În edițiile trecute ale BZI a fost prezentat cazul unui bătrân care nu mai poate ieși din casă din cauza unui gard construit de vecin.

Vila fostului director de la Totalgaz a fost scoasă la vânzare

Nu în ultimul rând, executorii judecătorești vor organiza și licitația pentru valorificarea bunurilor ce aparțin lui Adrian Coca, fost director la compania Totalgaz Industrie, acum aflată în insolvență. Adrian Coca a ipotecat vila de pe Strada Ioan Petru Culianu, iar banii au fost folosiți pentru susținerea activității din firmă. Apoi a demisonat, dar a rămas cu o datorie de peste 1 milion de euro la First Bank. Procedura pentru valorificarea imobilului pornește de la 2.063.366 de lei, aproape 400.000 de euro, după ce procedura a eșuat în mai multe rânduri din cauză că nu s-au prezentat ofertanți. Licitația va fi organizată la sediul executorului judecătoresc Ciprian Sârbu.

Vila lui Adrian Coca, situată chiar lângă proprietatea lui Ioan Pârău, patronul Totalgaz Industrie, are regimul de înălțime D+P+1+M. Executorii judecătorești vor vinde apartamentul de pe Strada Vișan doar dacă la licitațiie vor fi depuse oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *