Prima pagină » Economic Local » Executorii judecătorești vând o casă cu 52.000 de euro, situată într-un cartier rău famat
Executorii judecătorești vând o casă cu 52.000 de euro, situată într-un cartier rău famat

Executorii judecătorești vând o casă cu 52.000 de euro, situată într-un cartier rău famat

12 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data 28 aprilie, ora 14:00, executorii judecătorești organizează o licitație pentru valorificarea bunurilor care aparțin debitorilor Răzvan Nicolae Teodorescu, Emil Teodorescu și Cornelia Teodorescu. Este vorba despre un un imobil situat pe str. Păcureț, nr. 2A, constând într-un teren de 400 metri pătrați, o locuință cu o suprafață utilă de 85,40 metri pătrați, o locuință de vară cu o suprafață utilă de 6,23 metri pătrați și o magazie de 25,85 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 248.494 lei, aproape 52.000 de euro. Procedura este organizată la cererea creditoarei Banca Comercială Română SA.

„Invităm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului scos la vânzare prin licitație publică, să anunțe executorul judecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzare, în caz contrar vor decade din dreptul de a mai formula obiecțiuni sau cereri în legătură cu acesta”, se arată în anunțul publicat de către executorul judecătoresc Lăcrămioara Mereuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *