Prima pagină » Economic Local » Executorii ieșeni reiau vânzarea unei vile cu 16 încăperi! Prețul este de 157.000 de euro
Executorii ieșeni reiau vânzarea unei vile cu 16 încăperi! Prețul este de 157.000 de euro

Executorii ieșeni reiau vânzarea unei vile cu 16 încăperi! Prețul este de 157.000 de euro

24 oct. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

În perioada următoare, pe data de 5 decembrie, ora 09:00, executorii judecătorești reiau o licitație pentru vânzarea unor bunuri ce aparțin debitorilor Gelu Bogza și Luminița Bogza. Procedura a avut loc și la începutul lunii, dar nu s-au prezentat ofertanți. Licitația este organizată la cererea creditoarei BCR. Pe lista bunurilor se află un teren de 1.000 metri pătrați, o casă cu regimul de înălțime S+P+M, cu o suprafață de 331 metri pătrați. Mai precis, vila are 16 încăperi. Acestea se află pe strada Moldovei nr. 53, municipiul Pașcani. Se mai adaugă altă clădire, dar neintabulată, compusă din parter cu living, două holuri, două dormitoare și mansardă necompartimentată. Prețul de pornire este de 723.236 lei, adică 157.000 de euro.

Obligațiile participanților

Cei interesați de vânzare trebuie să plătească și o cauțiune. „Invităm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare, în caz contrar vor decade din dreptul de a mai formula obiecțiuni sau cerere în legătură cu aceasta. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să prezinte ofertele de cumpărare la sediul nostru, cauțiunea reprezentând 10 la sută din prețul de pornire al licitației și să se prezinte la locul și termenul fixat pentru vânzare cu cererea de participare la licitație și actul de identitate sau cu mandat special valabil, dacă licitatorul vine prin reprezentant legal”, se arată în anunțul publicat de către executorul judecătoresc Lăcrămioara Mereuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *