Prima pagină » Local » „Execuție” în stil mafiot, la Iași. Gabriel se zbate între viață și moarte după ce a primit un ciocan în cap: „A fost confundat cu amantul unei tinere” – EXCLUSIV/FOTO

„Execuție” în stil mafiot, la Iași. Gabriel se zbate între viață și moarte după ce a primit un ciocan în cap: „A fost confundat cu amantul unei tinere” – EXCLUSIV/FOTO

04 iul. 2023, 02:00, 1 ,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA în Local

„Execuție” în stil mafiot, la Iași. Gabriel se zbate între viață și moarte după ce a primit un ciocan în cap, pentru că a fost confundat cu amantul unei tinere. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire

Momente de groază în comuna ieșeană Oțeleni. Gabriel Mihai Crîșmariuc, un tânăr în vârstă de 25 de ani, a fost lovit cu ciocanul în cap de către un grup, pentru că a fost confundat cu amantul unei tinere. Acesta se află în comă profundă, iar șansele lui de supraviețuire sunt minime. Polițiștii au deschis o anchetă și efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații.

Gabriel se zbate între viață și moarte după ce a primit un ciocan în cap

Gică Crîșmariuc, tatăl victimei, se află la capătul puterilor. Acesta luptă pentru a i se face dreptate fiului său care a ajuns să zacă pe patul de spital, în stare gravă.

„El a fost în sat și seara venea acasă. Pe drum, acolo, la colț, la pod, era o gașcă ce i-a tras cu un ciocan în cap, fiindcă l-au confundat. Credeau că este amantul unei fete, dar băiatul meu nu avea treabă cu așa ceva. A fost bătut nevinovat. Acum se află în comă profundă, gradul IV, cine știe dacă va mai trăi? Medicii nu spun nimic concret. Ei fac tot ce se poate, dar, la cât de crunt a fost lovit, Dumnezeu îi mai poate da zile. Mă lupt până voi muri și eu să i se facă dreptate, nu e normal așa ceva. Și vinovat dacă era, rezolvau altfel, nu în halul ăsta”, povestește Gică Crîșmariuc, tatăl persoanei vătămate.

Vecinii sunt înspăimântați de faptul că nu a auzit nimeni ca să intervină în momentul în care grupul de tineri îl nenorocea pe Gabriel, să îi poată oferi o mână de ajutor.

„Nu îmi venea să cred în momentul în care am auzit ce s-a întâmplat cu Gabi. El era un tânăr muncitor și la locul lui, te ajuta, dacă aveai nevoie. Foarte respectuos. Lucra în construcții și era un meseriaș bun. Toți îl voiau la lucrări. Mai ieșea în sat și mai stătea cu băieții, dar nu făcea probleme. Prin sat se aude că a fost confundat de niște golani care credeau că-i amantul la o altă femeie.

Niște lucruri prostești. Chiar de era așa, ne omorâm pe capete? Nu e normal așa ceva. Nu îmi pot imagina cum nu a auzit nimeni de pe lângă podeț să-l ajute. Cine știe dacă își va mai reveni săracul copil. Poate rămâne paralizat și cu alte sechele. E o tragedie, avea toată viața înainte”, mărturisește o vecină.

Poliția a deschis o anchetă

S-a dat alarma în sat. Gabriel a fost transportat cu ambulanța din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași la Spitalul Clinic de Urgențe „Dr. Prof. N. Oblu”. Ulterior, au ajuns și polițiștii criminaliști care au efectuat verificări în vederea stabilirii întregii situații. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Rămâne de văzut dacă își va reveni tânărul care a primit un ciocan în cap, dar și ce detalii vor mai descoperi polițiștii în cadrul anchetei.

Comentarii
  • Numai un ciocan; cine știe câte ciocane., Nu mai scrieți deaiurea daca nu știi!

  • Din păcate a murit astăzi 🥺

  • Dar si victima a gresit a stricat masina baiatului pe care la lovit cu ciocanul baiatul card a lovit era un copil de 23 de ani foartee cuminte care asteapta in copil e o situatie foarte grea numai dumnezeu sa judece in asa caz baiatul care a facut fapta e de la mine din sat un maiat foarte laudat foarte cuminte nu putem sa ne dam seama la acest necaz ne pare foarte rau si noua din sat de acest baiat

  • Cojoacaru Ioan

    cine are pozele să mi le trimită la:

    danceofdeath@danwin1210.de

  • Și chiar dacă ar fi fost asa pentru un geam la mașină trebuia sa fie omorât?sper sa putrezească toți în închisoare ca niște jeguri de oameni nu au voie în libertate

  • Cine vreu eu

    Și chiar dacă ar fi fost asa pentru un geam la mașină trebuia sa fie omorât?sper sa putrezească toți în închisoare ca niște jeguri de oameni nu au voie în libertate

  • Trebuia să meargă la politie nu să-l omoare, numai bieții părinți știu prin ce suferință trec, dar dumneata de mai sus din ce sat iești că și eu sunt tot din acea zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`