Prima pagină » Actualitate » EXCLUSIV/UPDATE: Vestea BOMBA a diminetii! Radu Norocea, patronul firmei de taxi RVR, plasat sub control judiciar! – FOTO, LIVE VIDEO

EXCLUSIV/UPDATE: Vestea BOMBA a diminetii! Radu Norocea, patronul firmei de taxi RVR, plasat sub control judiciar! – FOTO, LIVE VIDEO

10 mart. 2017, 10:23,
Echipa BZI.ro în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:596806;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
UPDATE: In urma cu cateva momente afaceristul Radu Norocea a fost scos incatusat din sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si dus in Centrul de Retinere pana la expirarea mandatului, dupa care va intra in vigoare masura de control judiciar.

UPDATE: Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au decis ca afaceristul Radu Norocea va fi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Patronul firmei de taximetrie RVR, Radu Zavoi (cunoscut de apropiati ca si Radu Norocea) a fost retinut de politistii ieseni, pentru 24 de ore. Ieri, 9 martie au fost efectuate perchezitii la locatii ce apartin controversatului afacerist. Ieseanul sechestrat in spalatoria de la sediul societatii a depus plangere la politie la sfarsitul anului trecut. Patronul firmei si-a umilit propriul angajat in schimbul unei sume de bani. Drept urmare, pe numele afaceristului a fost intocmit dosar penal pentru santaj si lipsire de libertate in mod ilegal. Radu Norocea impreuna cu administratorul firmei RVR sunt prezentati in aceste momente la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunere de arestare preventiva.

Citeste si: HALUCINANT! Acuzatii grave aduse la adresa unui afacerist celebru din Iasi! „M-a dezbracat si m-a pozat in spalatorie”
Patronul firmei de taxi RVR a stat de multe ori aproape de scandaluri, fiind implicat in mai multe controverse cu fosti angajati sau cu vecinii dintr-un cartier de lux.

Mai multe amanunte maine in BUNA ZIUA IASI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024