Prima pagină » Titlurile zilei » EXCLUSIV! Un tată care își vrea copilul alături este sfâșiat de un trio bolnav. Un judecător, o avocată și soacra îl umilesc de luni întregi, terorizându-i copilul – ATENȚIE! VIDEO CARE VĂ POATE AFECTA EMOȚIONAL

EXCLUSIV! Un tată care își vrea copilul alături este sfâșiat de un trio bolnav. Un judecător, o avocată și soacra îl umilesc de luni întregi, terorizându-i copilul – ATENȚIE! VIDEO CARE VĂ POATE AFECTA EMOȚIONAL

02 mart. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Un tată care își vrea copilul alături este sfâșiat de un trio bolnav, după ce a divorțat, trecând zilnic prin niște momente de groază. Acesta nici nu-și imaginează viața fără să-și vadă fetița crescând în cele mai bune condiții și speră că justiția va face dreptate într-un final

Gabriel Lungu lucrează ca dealer auto, are 45 de ani și a fost căsătorit cu Luciana Mihaela, în vârstă de 35 de ani. Femeia este o artistă din Iași, făcând parte dintr-o formație de renume. Din această căsnicie a rezultat o fetiță, care urmează să împlinească 4 ani și pentru care tatăl ar face orice este posibil ca să-i fie bine, neputând să tolereze comportamentul și încercările fostei soții și soacre.

Dosarul divorțului stă pe mesele instanței de judecată de 2 ani de zile, iar, până acum, judecătorii ieșeni n-au soluționat cazul. Singura dorință a tatălui este să poată participa la creșterea copilului său și să se asigure că se dezvoltă într-un mod armonios, chiar dacă în ultima perioadă s-a lovit doar de piedici din partea celor care ar trebui să facă dreptate.

Un tată este sfâșiat de un trio bolnav: „Tot ce îmi doresc este ca fetița să nu crească cu traume”

Gabriel Lungu este sfâșiat de un trio bolnav, deoarece își dorește să participe la creșterea copilului său, chiar dacă a divorțat de fosta lui soție. Inițial, cei doi nu ar fi părut că vor porni o luptă, fiindcă divorțul a fost de comun acord și s-ar fi așteptat la o înțelegere amiabilă între părinți, pentru a-i contura copilăria și viitorul fetiței lor, într-un mod cât mai armonios.

Toți se așteaptă ca oamenii legii să judece într-un mod favorabil pentru copil, nelăsându-l să i se accentueze trăirile negative. În această speță sunt implicați 3 oameni, adică un judecător, o avocată și soacra, care vor să-și apere spatele și să câștige războiul cu orice preț.

„Tot ce îmi doresc în acest moment este să fie copilul nostru bine. Nu-mi doresc să crească cu niște traume care să-i afecteze viitorul. Ea nu are nicio vină și ne iubește pe amândoi, cu siguranță, chiar dacă se încearcă să ne îndepărteze. Singura speranță este Dumnezeu, pentru că justiția m-a lăsat cu un gust amar”, povestește Gabriel Lungu, tatăl fetiței de numai 4 anișori.

Mai mult decât atât, Luciana Mihaela, mama fetiței, încearcă cu orice preț să-l încrimineze pe tată cu niște povești fictive care nu s-au întâmplat niciodată. Mamei și fostei soacre nu le pasă cu adevărat de cei din jur, fiindcă ajung să o și lovească, numai ca să iasă ele cu basmaua curată și cea mică să se comporte conform planului lor. Ba mai mult, femeia i-a administrat și diferite substanțe ieșeanului, atunci când locuiau împreună, pentru a scăpa de el și pentru a rămâne cu tot ce își dorește.

Încercarea de înstrăinare a copilului față de un părinte implică procesul de alienare parentală, care este rezultatul manipulării psihologice a unui copil prin care acesta arată teamă nejustificată, lipsă de respect sau ostilitate față de un părinte, cum este și în cazul foștilor soți Lungu, prin care Luciana Mihaela încearcă să-și facă propria fetiță să fie împotriva tatălui, care ar face orice pentru fericirea ei.

Un judecător, o avocată și soacra îl umilesc de luni întregi, terorizându-i copilul și împiedicând judecata corectă

Toată bătălia dintre cei doi ar fi pornit de la voința și alimentarea fostei soacre a lui Gabriel Lungu, o femeie în vârstă și trecută prin viață. Aceasta și-a băgat nasul în căsătoria lor încă de la început și încearcă să le manipuleze pe cele două, mama și fetița, așa cum își dorește, pentru a fi cea care câștigă totul, implicând involuntar și multe alte persoane din fața legii.

Avocata Lucianei Mihaela este Domnița Plămădeală și încearcă cu orice preț să-și câștige cazul, inducând în eroare celelalte părți, mergând, probabil, pe premisa din anii `80, cum că mama este singura ființă care trebuie să-și îngrijească copilul, fără să conteze interesul și prioritatea bărbatului cu care a ales să-și împartă viața.

Tatăl, care a fost sfâșiat de un trio bolnav, mărturisește și faptul că Vlad Rădulescu este unul dintre judecătorii care au participat în procesul lor. Tatăl copilului a cerut într-una dintre ședințe să se efectueze o expertiză psihologică a copilului, în cele mai bune condiții și fără a fi influențat de vreo parte, dar aceasta a fost respinsă de către judecătorul menționat, ca fiind nefondată, fără a oferi vreo motivație, nepunând pe primul loc interesul superior al copilului.

Comentarii
  • Soacra e neagră ca noaptea, la propriu. Fiica-sa la fel. Oare ce rasă sunt ? Păcat de copil.

  • Panarame de femeii !!!

  • Spectacol ieftin !
    E un copil frumos , dar e unealta a parintilor ! Ambii parinti nu au creier , desi sunt la o varsta destul de…
    Ce cauta la ziar filmarea ???

  • 2 SCORPII FARA MINTE :((

  • Calistrat inima de aur

    Pun pariu ca hoasca cea bătrână e religioasa numa numa, dar i se pare normal sa facă un copil sa sufere și mai tare, căci nu-i asa, o sa facă ea un pomelnic la preacucernici și o iartă de toate păcatele ( ai grija cucoana ca taxa minima la fițuica e de 100 lei, altfel ți-o iei duhovnicește din spate-dreapta)

  • Ce fel de „stire” este asta, in care se vorbeste doar dintr-o parte? De ce dati numele unui judecator, ca nu se intelege? De ce e un „trio bolnav”? Ca asa spune tatal?! De ce nu e si parerea mamei, a judecatorului, a soacrei aici? Nu asa ar fi normal? Poate tatal abereaza, poate spune orice ii vine lui in minte. Ati verificat informatiile cu care va hraneste tatal?!… „A fost casatorit” sau este, ca spuneti ca dosarul nu a fost solutionat de Justitie in 2 ani „de zile” (ca de nopti nu poate fi un an, nu?!?) Uitati-va cat dureaza un dosar de divort in care ambele parti sunt de acord sa se desparta, fara sa aiba copii sau bunuri de impartit! Mari jurnalisti, mare ziar!

  • ANDREIA ai dreptate dar cand spui cuvintul judecator spui ceva ce toata lumea stie ………….si gata ami pare rau dar cand un popor urla si niste bresle asi bat joc de ei atunci chiar si cele cateva seminte bune din sac sufera…..nu este cazul aici

  • Jude cu state

    Ce justitie in Iasi? Care justitie? Niste panarame de judecatori. Jeguri umane. Ultimele scursuri ale societatii cu pensii speciale. Nu exista jeguri mai mari decat judecatorii. Mai ales in spetele unde sunt copii implicati. Nu i intereseaza absolut numic. Iar bulangiul ala de judecator le da dreptate femeilor poate le combina apoi prin cluburi. E cunoscut acest judecator ca mare maciomen printre divortate.

  • Spectator, poate nu ai inteles mesajul. Este strigatul de neputinta al unui tata, iti doresc sa te fereasca D-zeu de situatii din astea. Crezi ca daca s-a ajuns in ziare e doar de mahala ???
    Din pacate, la noi in tara, dar mai ales in Moldova asta primitiva, judecatorii nici nu se uita la divort, incredinteaza copilul mamei intr-un automatism macabru !!!!
    Daca vrei sa stii absurdul situatiei, intr-un divort mama a fost de acord sa revina copilul tatalui si cu toate astea instanta A DAT copilul mamei !!!! Noaptea mintii, dar traim in Iasi….

  • Voi, cu studii în drept sunteți în măsură să comentați instanțele de judecată….reporteri de… & ‘5$

  • vai de capul lui de copil………………..Asa iti trebuie daca ai facut copil cu o tiganca…………soacra e tiganca…………..

  • vai de capul lui de copil……………………………………………..

  • cine te-a pus sa te insori cu romi ?????!!!! nu ai vazut -o pe soacra ce fatza are ????? si fiica-sa e la fel….doar ca e nitel machiata……….Tiganci

  • copil terorizat …………………….

  • nu tatal il vrea pe copil , ci COPILUL IL VREA PE TATAL. Astea doua individe fac parte din neamul rromilor ? astia sunt in stare sa ii taie copilului o mana sa il trimita la cersit ……………

  • copii nevinovati care crescu cu traume

    nu exista justitie in romania!!! cresc copii maltratati/traumatizati psihic de ”mame” bolnave!

  • O stiu pe Mihaela, canta intr-o formatie de tigani. Ea e gurista, adica dupa spectacol daca mai plusezi ceva canta si invitatilor la „nai”….cam 150 lei cere pentru un oral scurt

  • I-a trebuit femeie din neam de ceauri…

  • Bravo tata ca ai facut publica pe acest specimen de ‘mama” care nu are inteligenta emotionala si crede ca e sf Maria si a facut acea fetita singura. Tine un vlog , filmeaza orice contact cu mama si al tau cu fetita, fa-ti un tiktok si tine un jurnal. I-ai telefon fetitei si invat-o sa te sune, mama nu poate refuza asta, scrie in lege si fetita la 4 ani invata repede si incepe sa inteleaga , sa vorbesti cu copilul . Esti tatal ei , cand fetita nu vrea sa plece de la tine sa ii spui mamei sa vina sa vorbeasca ca tu nu o poti face praf si sa cheme politia si asistenta sociala ea si filmeaza tot, fa-o inteligent. Trimite-i vodeo mamei cum plange fetita cand trebuie sa o duci dupa ce ti-ai terminat programul de vizota, las-o pe ea sa vina sa faca balci. O filmare cu un copil care nu vroia sa plece de la tata a avut 2mil vizualizari , deci 10.000 euro cel putin, ca isi chemase mama sa si politia si asistenta sociala si reactiile copilului erau dramatice. Macar sa o stie o tara pe mama ca astfel de specimene trebuie sa inteleaga ca un copil nu e propprietate si il distrugi tu ca mama cum vrei. Daca nu intelege ca interesul copilului e sa aiba legaturi firesti cu ambii parinti si timp echitabil pt dezvoltarea lui cum trebuie emotionala ca raman urme care nu le trage doar mama mai tarziu cand vine fetita cu copil la 13 ani ca nu a avut un tata ca mama a fost Lucifer si i-a subestimat rolul tatalui in viata fetitei. Tatal este prima prezenta masculina care o percepe o fetita si in fct de asta isi face o idee si despre viitorii oameni, prieteni cum trebuie sa fie. Iubeste-ti fetita maxim pe programul tau de vizita, strange-o in brate si spune-i ca o iubesti mai mukt decat orice, fa parte din viata ei, cand o ia mama de la gradinita te plasezi acolo si te duci la ea si iei la fetita un plus la 10 lei si ii spui ca o iubesti si iti era dor sa o vezi un minut si vrei sa ii dai o jicatie, atat Ai dreptul sa faci partea din cursul e , ai drept mai mult decat orice judecator, asistenta sociala Esti parintele ei pe viata, refuza sa o dai mamei cand reactioneaza asa fetita, esti si tu responsabil de trairile cooilului, nu judecatori sau altii, las-o pe ea sa sune la politie si asistenta sociala sa vina sa vada fetita ca mama e dracu si filmeaza cat de praf poate sa isi faca ea copilul care vrea doar iubire si de tata si sa o tina in brate Iubeste-ti copilul ca daca esti acolo, acum o poate lua cu forta, dar timpul trece si pe la 7-8 ani numai ai cum daca nu vrea sa se mai duca la mama. Tine un vlog, fa-l public cu timpul tau cu fetita si traumele ei ca tre sa plece de la tine , pana cedeaza mama si ii vine mintea la cap ca nu se face asa ca nu le-a lasat D-zeu pe femei sa isi faca singuri copiii si la divort sa pierzi si copil si tot Da e discriminare totala, da ce barbatii sunt retardati, ei nu stiu ce inseamna copil?
    Contacteaza-ma, am trecut fix prin asta, 5 ani are fetita mea si am luptat cu toata energia si cu tot ce am avut mental si emotional si acum fetita sta 90% din timp cu mine , nu poti lupta cu ce isi doreste copilul, nu are nimeni dreptul sa interzica sa iti vezi copilul sa il iei in brate cand vrei si cat vrei, pe certificat sunt doar doi, nu pokitie, asistenta sociala, bunica , amorezii mamei. Numai oameni bolnavi carora le lipseste ceva sufleteste, pot face asta la un copil sa isi stranga celalat parinte in brate cand simte. Il tine acu crizata dar copilul creste si alege si intelege ce si cum Filmeaza si inregistreaza tot Contacteaza-ma [email protected]

  • E clar ca nu ii place copilului sa stea cu maica si cu bunicsa. Deci legea e de partea abuzatorilor. Asa se distruge viata copiilor. Foarte frumos 😐

  • COSTEL HERMAFRODITUL

    POATE SA-MI SPUNA CINEVA DACA ESTE ADEVARAT CA COSTEL CORDUNEANU ESTE GAY ??

  • Ion Vynturã-Tzarã

    Nici nu trebuie sa cunosc cazul ca sa stiu ca hoashca e dracu’ intruchipat.

  • Spuneti bine, participarea judecătorului la drama fetiței este evidentă. Da , magistratii sunt cei care fac rău , țării și noua. Sunt încrezuți , îngâmfați și cei mai deștepți de pe planeta. Fac asta pentru ca au protecție nelimitat. Nu răspund pentru nimic, se cred dumnezeii lumii, sunt, draci nu ființe ale Bunului Dumnezeu. Aceiași atitudine o au și fata de progeniturile lor care ajung niște pramatii. Nu am fi auzit glasul uni copil care vrea la tatăl lui dacă judecătorul ar fi fost un om normal la cap.

  • Banul vorbeste – judecatori de rahat cu diplome cumparate.

  • rromii isi chinuiesc copchii …………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *