Prima pagină » Actualitate » EXCLUSIV! Un barbat a cazut in putul unui lift, in CUG – UPDATE FOTO,VIDEO

EXCLUSIV! Un barbat a cazut in putul unui lift, in CUG – UPDATE FOTO,VIDEO

09 mai 2013, 09:42,
Echipa BZI.ro, în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:363713;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

UPDATE 13:40 – Politistii au deschis dosar penal de vatamare corporala din culpa fata de reprezentantii firmei SC IFMA SA, care se ocupa de mentenanta liftului. Primele date arata, insa, ca a fost vorba despre o autoaccidentare si ca liftul avea facute toate verificarile, iar scadenta urmatoarei revizii era programata pentru luna octombrie a anului viitor.

UPDATE 10:03 – Din primele informatii rezulta ca, pana acum, nu au mai existat probleme cu acest lift. Se pare ca victima obisnuia sa mearga din placere cu liftul, fiind insotita, deoarece are probleme psihice. De aceasta data, insa, barbatul de 27 de ani a mers singur. Starea ieseanului este stabila, acesta fiind constient, medicii transportandu-l la Spitalul „Sf. Spiridon”.

Interventie de urgenta in aceasta dimineata la un bloc din Iasi, unde un barbat a cazut in putul unui lift. S-a intamplat la blocul 977 B, situat in soseaua Nicolina. Din primele informatii rezulta ca barbatul a ramas blocat la etajul 3. Acesta a sunat la firma care se ocupa de mentenanta liftului, dar nu a mai avut rabdare sa astepte echipa de interventie. Acesta a decis sa sara din cabina liftului, insa, intr-o clipa de neatentie, acesta a cazut in put. La fata locului s-au deplasat Pompierii si o echipa de la Descarcerare, acestia incercand sa-l scoata pe barbat din putul liftului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024