Exclusiv! Tatăl lui Hamude de la “Puterea dragostei” a fost reţinut de procurori azi noapte la Iaşi! Este anchetat după moartea mai multor persoane

Exclusiv! Tatăl lui Hamude de la “Puterea dragostei” a fost reţinut de procurori azi noapte la Iaşi! Este anchetat după moartea mai multor persoane

04 mai 2020, 12:23
Dragos Savin, în Local

Bomba în lumea mondenă a showbizului. Potrivit informaţiilor EXCLUSIVE ale BZI.RO, tatăl lui Hamude de la ”Puterea Dragostei” a fost reţinut de procurorii din Iaşi. Totul are legătură cu dezvăluirile BZI.RO despre spirtul contrafăcut.

Tatăl lui Hamude a fost reţinut azi noapte de procurori

Conforma datelor din ancheta, exista o întreagă afacere din vânzarea spirtului contrafăcut. Mai mulţi cetăţeni de origine arabă ar fi pus în spirt o substanţă otrăvitoare. În cursul nopţii trecute, procurorii au reţinut două persoane bănuite de întreaga ilegalitate. Una dintre persoane este, conform informaţiilor obţinute în EXCLUSIVITATE de BZI.RO, tatăl lui Hamude de la ”Puterea Dragostei”.

Este o anchetă fără precedent la Iaşi. Oamenii legii deshumeaza oamenii morţi în condiţii suspecte

Oamenii legii au început o anchetă fără precedent la Iaşi. Aceştia au început să facă cercetări în satele unde s-au vândut cantităţi de spirt contrafăcut. Lista este completată pe parcurs. Oamenii care au murit în condiţii suspecte sunt deshumati pentru a li se preleva probe. Legiştii vor stabili cu exactitate cauzele morţii.

Cu ce se mai ocupă Hamude de la ”Puterea Dragostei”. Cine este tatal lui Hamude

Fostul concurent de la Puterea Dragostei, celebrul Hamude, are un trecut interesant. Cel care a devenit popular după ce a dansat lasciv în fața mezinei fostului președinte al României, Traian Băsescu, a atins punctul culminant al faimei datorită participării în reality-show-ul matrimonial difuzat de luni până sâmbătă la Kanal D. Hamude Dawoud, este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl lui hamude, iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv.În trecut, bărbatul a fost îndrăgostit de Elena Băsescu. Asta deși nu o cunoștea personal pe Elena Băsescu, însă îi făcea acesteia promisiuni fierbinți.

Arabul Hamude, stripper cunoscut în lumea mondenă

Hamude este de profesie stripper și s-a remarcat cu talentele sale de cuceritor la mai multe petreceri mondene. Și-a câștigat dintotdeauna existența din viața de noapte și a fost unul dintre bărbații care făcea spectacole la petrecerile cu vedete de la noi. În urmă cu ceva ani s-a cunoscut inclusiv cu Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *