Prima pagină » Economic Local » EXCLUSIV! Spaima afaceriștilor din Iași a fost demisă în toiul nopții! Șeful Antifraudă, trimis acasă: „Am fost obligat”
EXCLUSIV! Spaima afaceriștilor din Iași a fost demisă în toiul nopții! Șeful Antifraudă, trimis acasă:

EXCLUSIV! Spaima afaceriștilor din Iași a fost demisă în toiul nopții! Șeful Antifraudă, trimis acasă: „Am fost obligat”

17 mart. 2020, 14:14,
Ciprian Boaru în Economic Local

Reorganizare la nivelul Agenției Naționale a Finanțelor Publice (ANFP). În noapte dinspre data de 16 martie spre 17 martie, inspectorul general adjunct al Direcției Antifraudă Suceava a fost demis de către premierul Ludovic Orban.

Direcția are în subordine județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui. Contactat telefonic de către reporterii BZI, Iulian pricope nu a comentat decizia ANAF. „No comment. Am fost obligat astă – noapte (luni noaptea – n.r.). Mă voi întoarce la postul meu din Piatra Neamț, din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice. Mai aveam două săptămâni și împlineam doi ani la conducerea Direcției „, a declarat Pricope, fără să ofere detalii despre motivul demiterii.

În perioada următoare va fi făcută o serie de nominalizării pentru preluarea funcției. Conform ultimei declarații de avere, Pricope deține aproape 3 hectare de teren agricol în localitatea Podoleni, județul Neamț, și 7.464 metri pătrați în intravilanul aceleeași localități. Se adaugă și o vilă de 165 metri pătrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`