Prima pagină » Local » Exclusiv! Șoferul unui BMW a trecut cu 114 kilometri pe oră pe lângă radar și a gonit cu polițiștii pe urmă! A abandonat pe câmp mașina în care era un colet suspect!
Exclusiv! Șoferul unui BMW a trecut cu 114 kilometri pe oră pe lângă radar și a gonit cu polițiștii pe urmă! A abandonat pe câmp mașina în care era un colet suspect!

Exclusiv! Șoferul unui BMW a trecut cu 114 kilometri pe oră pe lângă radar și a gonit cu polițiștii pe urmă! A abandonat pe câmp mașina în care era un colet suspect!

04 mart. 2020, 04:00,
Dragos Savin în Local

Urmărire ca în filme la Iași după ce un șofer care se afla la volanul unui BMW a trecut pe lângă radar cu peste 100 de kilometri pe oră. Nu a oprit la semnalele polițiștilor și a încercat să scape de aceștia. A abandonat mașina pe un câmp și s-a făcut nevăzut. Ieri s-a prezentat la Poliție și a fost sancționat

Încă un șofer de BMW a fost protagonistul unei urmăriri. Luni seara, polițiștii de la Serviciul Rutier Iași acționau în zona Lețcani. La un moment dat, aparatul radar din dotare a surprins un autoturism marca BMW care gonea cu 114 kilometri pe oră. Imediat ce polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase pentru a-l opri pe șofer. Acesta nu s-a conformat și a călcat mai mult pedala de accelerație, cu polițiștii pe urme. Șoferul autoturismului BMW se deplasa dinspre Iași către Lețcani. La un moment dat, a virat spre satul Cogeasca, a coborât din mașină, a încuiat-o și s-a făcut nevăzut. Polițiștii au găsit autoturismul abandonat și au decis ca acesta să fie ridicat pentru verificări. În interior, oamenii legii au observat un colet suspect. Luni noaptea, după ce autoturismul a fost ridicat, polițiștii rutieri l-au căutat pe proprietar, însă acesta nu a fost găsit.

S-a prezentat singur la Poliție

Ieri-dimineață, un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a prezentat la Poliție. Vasile Ghiorghiu a mers să vadă ce se întâmplă cu mașina lui. Polițiștii l-au sancționat cu amendă și i-au reținut permisul de conducere. Cu această ocazie au aflat și ce era în coletul pe care acesta îl avea în autoturism: 10.000 de țigarete susceptibile a fi din contrabandă.

„Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului după ce a fost surprins de aparatul radar. Șoferul nu a oprit la semnalele acustice și luminoase. S-a procedat la urmărirea acestuia, iar la un moment dat mașina a fost găsită abandonată. Ulterior, proprietarul autoturismului s-a prezentat la Poliție, fiind sancționat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

De precizat este faptul că individul urmărit de polițiști se afla la volanul unui autoturism marca BMW seria 5. Pe lângă sancțiunea primită pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor, bărbatului i s-au ridicat și plăcuțele de înmatriculare pentru că avea Inspecția tehnică periodică (ITP) expirată. Nu se știe însă dacă în momentul în care a fugit de polițiști mai avea ceva de ascuns. În orice caz, astfel de indivizi pun vița lor și a celorlalți participanți la trafic în pericol și ar trebui aspru pedepsiți. Legile poate că sunt prea blânde și așa ajung unii să scape basma curată. Acum, oamenii legii trebuie să clarifice situația cu țigaretele găsite în mașina bărbatului. Acesta ar putea fi urmărit penal pentru contrabandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`