Prima pagină » Actualitate » EXCLUSIV! SOC in familia unui MILIONAR din Iasi! A fost LEGAT de maini si de picioare chiar de catre fiii sai si abandonat pe o proprietate privata!
EXCLUSIV! SOC in familia unui MILIONAR din Iasi! A fost LEGAT de maini si de picioare chiar de catre fiii sai si abandonat pe o proprietate privata!

EXCLUSIV! SOC in familia unui MILIONAR din Iasi! A fost LEGAT de maini si de picioare chiar de catre fiii sai si abandonat pe o proprietate privata!

04 sept. 2018, 23:02,
Sorin Pavelescu în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:664977;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Poveste de-a dreptul incredibila la Iasi, dupa ce un cunoscut milionar a fost "legat de maini si de picioare" si dus cu masina pe o proprietate privata @ Totul este cu atat mai grav cu cat cei care i-au facut asta milionarului sunt chiar fiii sai @ Desi in noaptea in care s-a petrecut totul milionarul le-a spus politistilor ca a fost legat si lovit de catre baietii sai, ulterior a revenit asupra declaratiilor si nu a vrut sa mai depuna plangere impotriva acestora @ Totusi, acum cei doi fii ai afaceristului ar fi putut sa fie dupa gratii avand in vedere ca initial a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate fara drept

Soc in familia unui cunoscut afacerist din Iasi. Unul dintre cei mai bogati ieseni a ajuns acum sa fie protagonistul unui scenariu incredibil. Povestea ce pare desprinsa din filmele cu mafioti s-a petrecut zilele trecute la Iasi. Constantin Comanescu, cunoscut drept "regele fierului vechi", a fost implicat intr-un scandal monstru care s-a petrecut in "familie".

In noaptea de 23 spre 24 august, in jurul orei 4:00, un apel la numarul unic de urgente avea sa anunte ca un barbat vrea sa distruga un autoturism, proprietate personala. Politistii din cadrul Sectiei 1 au preluat cazul si au mers la fata locului sa vada despre ce este vorba. Acolo, oamenii legii l-au gasit pe Constantin Comanescu, unul dintre milionarii Iasului.

Surse din cadrul anchetei au precizat ca acesta s-ar fi aflat in stare de ebrietate si era foarte agitat. El le-a povestit politistilor ca a fost legat de maini si de picioare si dus la sediul unei firme pe care o administreaza in satul Dancu, din comuna Holboca. La 112 a sunat chiar unul dintre fiii lui Comanescu, insa cand au ajuns politistii la fata locului niciunul dintre cei doi fii ai afaceristului nu mai era la fata locului.

Citeste si: A fost unul dintre cei mai bogati oameni din Iasi, dar a ajuns falimentar: Cum incearca controversatul afacerist sa-si salveze averea

A facut scandal pana la venirea copiilor

Tot surse din cadrul anchetei au precizat ca fiii lui Comanescu, Cozmin si Constantin, ar fi fost chemati acasa de catre o ruda care le-ar fi povestit ca milionarul Comanescu ar fi sub influenta bauturilor alcoolice si s-ar comporta ciudat. Atunci, cei doi baieti l-ar fi luat pe Constantin Comanescu si l-ar fi bagat intr-o masina.

Ulterior, au ajuns in Dancu si l-ar fi lasat sa se "linisteasca", solicitand totodata ajutorul politiei. Daca primele declaratii date de Comanescu ar fi luate in serios, cei doi ar fi trebuit sa fie acum dupa gratii.

Initial, oamenii legii au intocmit cele necesare pentru deschiderea unui dosar penal pentru lipsire de libertate in mod ilegal. Desi Comanescu era foarte nervos si era dispus sa-si "dea in gat" baietii, a revenit la scurt timp asupra declaratiei si a precizat ca nu vrea sa depuna plangere.

"Persoana nu a dorit sa depuna plangere in acest caz", a precizat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Citeste si: Tranzactie bomba! Sediul unei cunoscute companii din Iasi, vandut cu trei milioane de euro. Suprafata este uriasa

A ajuns si la spital

Dupa ce ar fi fost agresat de catre fii, Constantin Comanescu a ajuns pe data de 24 august la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului de Neurochirurgie "Nicolae Oblu" din Iasi. El a fost consultat de medici si s-a stabilit ca a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, semn ca intr-un fel sau altul a fost victima unei agresiuni. Desi lucrurile sunt destul de clare in acest caz, nu pot face mare lucru. Daca "victima" nu depune plangere, politistii nu pot lua masuri.

Ieri, reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI l-au contactat telefonic pe Constantin Comanescu pentru a obtine un punct de vedere legat de intreaga situatie. Comanescu a raspuns la telefon, insa cand reporterul BZI s-a prezentat, acesta a intrerupt convorbirea si nu a mai raspuns. Mai mult decat atat, reporterii i-au transmis si un mesaj text, insa nu au primit raspuns pana la inchiderea redactiei.

Citeste si: Constantin Comanescu a incercat cu disperare sa scape de faliment. Judecatorii nu l-au putut ajuta

Constantin Comanescu a jonglat la un moment dat cu milioane de euro si a fost unul dintre cei mai bogati ieseni. Afacerile sale nu au mai mers foarte bine, iar de ceva timp mai multe firme pe care le detinea au ajuns in faliment. La un moment dat se zvonea ca averea lui se ridica la cateva zeci de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *