Prima pagină » Local » Exclusiv! Sinucidere macabră! S-a îmbătat şi s-a aruncat de la etajul 7! Era depresiv
Exclusiv! Sinucidere macabră! S-a îmbătat şi s-a aruncat de la etajul 7! Era depresiv

Exclusiv! Sinucidere macabră! S-a îmbătat şi s-a aruncat de la etajul 7! Era depresiv

02 mart. 2020, 09:37,
în Local

Momente teribile pentru un bărbat din municipiul Iaşi. Cunoscut a fi un consumator obişnuit de alcool, acesta a decis să-şi curme viaţa. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a decis să se arunce de la etajul 7 al imobilului în care locuia. C.L. avea internări repetate la Spitalul de Psihiatrie pentru că era depresiv. În urma impactului acesta a fost găsit în stop cardiorespirator, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, suferind un traumatism cranio cerebral, traumatism toraco-abdominal, un traumatism de bazin.

În pofida eforturilor medicilor, s-a declarat decesul. În cauză s-a întocmit dosar penal, fiind anunţată poliţia şi medicină legală. În momentul sinuciderii bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

”CL în vârstă de 52 de ani era consumator cronic de etanol. A avut internări repetate la Spitalul de Psihiatrie pentru sindrom depresiv. A fost găsit în stop cardiorespirator având diverse traumatisme. Nu a raspusn la manevrele de resuscitare. În cauză, la ora 22.30 s-a declarat decesul. A fost anunţată poliţia şi medicină legală.” au spus autorităţile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`