Prima pagină » Actualitate » EXCLUSIV! Scandal MONSTRU in curtea unei celebre firme de curierat din Iasi. Au fost la un pas sa se linseze! – FOTO/VIDEO

EXCLUSIV! Scandal MONSTRU in curtea unei celebre firme de curierat din Iasi. Au fost la un pas sa se linseze! – FOTO/VIDEO

11 feb. 2017, 16:22,
Echipa BZI.ro în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:592866;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

In dupa amiaza de Vineri, in jurul orei 15:00, in curtea firmei Urgent Cargus, situata pe Calea Chisinaului, a avut loc un scandal monstru, ce avea sa se transforme intr-o tragedie.

Totul a pornit in urma unei confuzii de nume. Protagonistii au fost doi cetateni de etnie rroma din familia Stanescu, din Ciurea si un alt cetatean.
Din primele informatii se pare ca agresorul i-ar fi atacat pe cei doi rromi, dupa ce acesta i-a acuzat ca i-ar fi furat telefonul mobil.

Dupa ce i-a batut zdravan, individul a scos un cutit din borseta si i-a taiat toate cele patru cauciucuri ale autoturismului Dacia Papuc ce apartinea celor doi Stanescu, dupa care s-a napustit cu arma alba si a infipt lama de mai multe ori in capota masinii.

La fata locului au intervenit politisitii si un echipaj medical care a transportat victimele la spital. Romii sunt decisi sa isi faca dreptate si ameninta ca vor face toate demersurile necesare pentru ca atat firma de curierat cat si agresorul sa fie trasi la raspundere.

Politia a intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente si pentru distrugere.

Vom reveni cu amanunte in editia tiparita de Luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *