Prima pagină » Local » EXCLUSIV! Schimbări majore în conducerea Inspectoratului Școlar Județean Iași! Profesorii Luciana Antoci și Laurențiu Năvodaru favoriți să fie numiți inspectori școlari generali adjuncți!
EXCLUSIV! Schimbări majore în conducerea Inspectoratului Școlar Județean Iași! Profesorii Luciana Antoci și Laurențiu Năvodaru favoriți să fie numiți inspectori școlari generali adjuncți!

EXCLUSIV! Schimbări majore în conducerea Inspectoratului Școlar Județean Iași! Profesorii Luciana Antoci și Laurențiu Năvodaru favoriți să fie numiți inspectori școlari generali adjuncți!

28 mai 2020, 04:00,
Valentin Hutanu, în Local

Până vineri, 29 mai, Ministerul Educației și Cercetării – MEC va veni cu numirile oficiale pentru noii inspectori școlari generali adjuncți ai Inspectoratului Școlar Județean – ISJ Iași. Favoriți pentru a ocupa aceste posturi în conducerea instituției coordonatoare a învățământului preuniversitar ieșean sunt profesorii Luciana Antoci și Laurențiu Năvodaru. Aceștia sunt, acum, inspectori școlari pentru management instituțional. În prezent, Mihaela Mariana Țura și Bogdan Gabriel Bârzoi sunt cei doi adjuncți ai prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș, inspector școlar general

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) ar putea numi, cel mai probabil vineri, 29 mai 2020, noii inspectori școlari generali adjuncți ai Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași. Favoriți pentru a ocupa aceste posturi sunt profesorii Luciana Antoci și Laurențiu Năvodaru.

Cine sunt profesorii Luciana Antoci și Laurențiu Năvodaru, favoriți să fie numiți inspectori școlari generali adjuncți ai Inspectoratului Școlar Județean Iași

Profesorii Luciana Antoci și Laurențiu Năvodaru sunt, acum, inspectori școlari pentru management instituțional. Astfel, Antoci este profesor de Limba și literatura română – Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași. A absolvit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași, Facultatea de Litere. Coordonează activități ale ISJ pe segmentul managementului instituțional și are activitate de îndrumare și control al demersului instructiv-educativ din cadrul unităților de învățământ din județul Iași. De asemenea, Luciana Antoci este și membru în Corpul Național de Experți în Management Educațional. Pe de altă parte, Laurențiu Năvodaru este, din anul 2012, inspector de specialitate pentru implementarea descentralizării instituționale la ISJ Iași. Este profesor pe discipline tehnice la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, unitate educațională unde a ocupat și funcția de director adjunct.

A absolvit actuala Universitate Tehnică (TUIAȘI) „Gheorghe Asachi” din Iași, Facultatea de Construcții. Principalele activități și responsabilități: consiliere directori din unități școlare, evaluare și dezvoltare instituțională. Este membru al Consiliului de Administrație (CA) al ISJ Iași. Laurențiu Năvodaru este și reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean în Comisia de Dialog Social din cadrul Prefecturii Județului Iași. Pe de altă parte, în perioada 2012-2016 a fost consilier local, din partea Partidului Național Liberal (PNL) în Consiliul Local (CL) al Primăriei Municipiului Iași.

Mihaela Mariana Țura și Bogdan Gabriel Bârzoi sunt în prezent cei doi adjuncți ai prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș, inspector școlar general

Acum, profesorii Mihaela Mariana Țura și Bogdan Gabriel Bârzoi sunt cei doi adjuncți ai prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș, inspector școlar general al ISJ Iași. Țura este profesor de Fizică la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, unitate în care a fost și director adjunct. De aproximativ doi ani este inspector general adjunct, coordonând activități de management instituțional, examene naționale sau de pregătire a personalului didactic. A absovit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Matematică. Mai departe, Bogdan Gabriel Bârzoi este profesor de Matematică la Colegiul Național „Emil Racoviță” și membru al colectivului de cadre didactice din cadrul Centrului de Excelență (CEX) Iași. Acesta a fost adjunct și în perioada mandatului de inspector școlar general al prof. dr. Camelia Gavrilă, actual deputat al Partidului Social Democrat (PSD) Comisia pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport din Camera Deputaților.

De asemenea, și la Casa Corpului Didactic – CCD „Spiru Haret”, directorul Silviu Iordache urmează a fi înlocuit. De precizat că actualilor inspectori școlari generali adjuncți și directorului CCD le-au expirat de un an mandatele prin concurs, acum fiind în funcție prin acordarea prelungirii de activitate pe aceste posturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *