Prima pagină » Local » Exploziv! O infirmieră de la “Spiridon” s-a urcat beată la volan şi a provocat un accident în Tătăraşi! Avea o alcoolemie de 1,65 în fiolă! – Galerie Foto, Video, Update

Exploziv! O infirmieră de la “Spiridon” s-a urcat beată la volan şi a provocat un accident în Tătăraşi! Avea o alcoolemie de 1,65 în fiolă! – Galerie Foto, Video, Update

23 apr. 2020, 19:31,
în Local

Update: Se pare că femeia nu este la prima abatere. La finalul anului trecut aceasta a fost găsită în timpul programului cu o alcoolemie de 3,43 în sânge. Motivul pentru care a ales să-și pârască colega a fost pentru că se săturase să muncească în locul ei. Managerul povestește că în urma unei anchete făcute de comisia de disciplină a spitalului, a aflat că femeia nu se afla la prima abatere. În acea noapte, tot colegii ei au condus-o la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a fost depistată cu un grad mare de alcoolemie. Aflându-se în stare de ebrietate, colegii s-au temut că infirmierei i s-ar putea face rău pe drum și au cazat-o într-unul din saloanele spitalului. Una dintre colegele acesteia a sesizat medicul de gardă privind starea femeii. Click aici pentru a citi știrea completă.

Update: Femeia tocmai ieșise din tură. Aceasta a avariat mașina unei colege în parcare. Colegii infirmierei au sunat la 112 de unde au aflat că femeia a mai produs un accident.

O femeie a acroşat două maşini în zona Tătăraşi. Din fericire în urma coliziunii nicio persoană nu a fost rănită. Şoferiţa care a provocat accidentul a scăpat teafără. Testele poliţiştilor au arătat că femeia avea o alcoolemie de 1.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ea s-a ales cu dosar penal şi trebuie să plătească pagubele. În aceste momente a fost dusă la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice. Din informaţiile deţinute, se pare că femeia este infirmieră la Spitalului Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași.

Sursă foto Radar Iași Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *