Prima pagină » Local » EXCLUSIV! O minoră a căzut în gol de la etajul al treilea al unui bloc din Iași – Galerie Foto, Video

EXCLUSIV! O minoră a căzut în gol de la etajul al treilea al unui bloc din Iași – Galerie Foto, Video

19 mart. 2020, 18:32,
în Local

Update:  Adolescenta în vârstă de 15 ani a suferit traumatisme ale coloanei vertebrale şi abdomenului. Aceasta ar fi vrut să iasă din locuinţa pe fereastră şi să coboare pe un cordon. Când a ajuns în dreptul ferestrei de la etajul al doilea s-a aruncat în gol. Fata s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, lovindu-se de o fereastră deschisă. Echipajul medical SMURD au realizat imobiliarea coloanei, au început repletia volemica şi ulterior au trasnsportat-o la Unitate de Primiri Urgenţe. Surse din anchetă au precizat faptul că fata este cunoscută ca având tulburare depresivă. Adolescenta se află în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi.

Știre inițială: În urmă cu câteva minute, în zona Dacia din Iaşi, o minoră a căzut de la etajul al treilea al unui bloc. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Momentan nu se cunoaște cu exactitate dacă a fost vorba despre un accident sau  o tentativă de sinucidere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *