Prima pagină » Titlurile zilei » Exclusiv! O asistentă medicală din Iași a fost sechestrată într-un apartament și violată! Un laborant a urinat pe ea și a bătut-o cu bestialitate!
Exclusiv! O asistentă medicală din Iași a fost sechestrată într-un apartament și violată! Un laborant a urinat pe ea și a bătut-o cu bestialitate!

Exclusiv! O asistentă medicală din Iași a fost sechestrată într-un apartament și violată! Un laborant a urinat pe ea și a bătut-o cu bestialitate!

29 nov. 2019, 04:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Poveste de groază la Iași după ce o femeie, asistent medical de profesie, a fost bătută și violată. O zi a fost ținută într-un apartament, lovită și umilită. După ce a scăpat, a mers la Poliție și a povestit totul. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac verificări pentru a stabili întreaga situație. Pentru faptele sale, laborantul ar putea ajunge în spatele gratiilor

Bătută, umilită, sechestrată, șantajată și terorizată. Așa începe povestea terifiantă a unei femei ajunse în pragul disperării. Cristina Bistriceanu este asistent medical la un spital din Iași. De numele său a fost legat un scandal uriaș în urmă cu câțiva ani, când s-a zvonit că a întreținut relații sexuale în spital, cu iubitul său. Atunci, femeia a fost catalogată poate greșit, iar în jurul ei s-au țesut adevărate „legende”. Presa a vuit la acea vreme, însă la scurt timp lumea a încetat să mai vorbească. Asistenta a ajuns iar în prim-plan după ce zilele trecute a cerut ajutorul Poliției. În timp ce unii spuneau despre asistenta Bistriceanu că este o femeie căreia îi place „să trăiască”, aceasta ducea pe picioare o adevărată dramă. De vreo patru ani femeia are o relație cu un bărbat pe nume Vasile Dragomanu, laborant la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”. Recent, femeia a fost bătută, violată și sechestrată de acest individ.

Dosar penal

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pe numele lui Dragomanu.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și violență în familie. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași (IPJ).

Reporterii BZI au luat legătura cu asistenta. Aceasta a precizat că a fost terorizată de iubit, lovită și pusă să facă lucruri șocante.

„Am fost bătută, amenințată, sechestrată… M-a dus în pădure la Dobrovăț și m-a bătut până când am zis ce a vrut el să audă. M-a înregistrat cu trei telefoane mobile în timp ce mă punea să spun că am avut relații sexuale cu diferiți medici sau personal medical din spital”, a spus Cristina Bistriceanu.

A urinat pe ea

Femeia susține că de-a lungul timpului a fost șantajată.

„Ultima data m-a închis în apartament, m-a lovit, a urinat pe mine. Mereu mă punea să spun că am avut relații cu diferiți bărbați. Mințeam să scap de bătăi, spuneam ce voia el să audă. Dacă nu îi povesteam, mă bătea. Mi-a spus să-i povestesc ce am făcut cu unii medici din spital. Nu am avut niciodată vreo relație cu aceștia, însă trebuie să inventez ca să-l mulțumesc”, a mai adăugat asistenta.

Deși totul pare desprins dintr-un film de groază, femeia spune că totul este adevărat. De nenumărate ori i-a povestit iubitului ei scene intime care nu au avut niciodată loc.

„M-a șantajat mereu, cu înregistrări, cu poze…”, a mai adăugat aceasta.

Bătaie zdravănă

Asistenta a intrat practic într-o capcană. Recunoaște că la început avea sentimente destul de puternice pentru Dragomanu.

„Am acceptat unele lucruri din dragoste, dar mai apoi totul s-a transformat. Nu mai vreau să mai am nicio legătură cu el. Am avut de suferit mult la spital, colegele știu că nu am venit la serviciu că am fost bătută și ținută închisă în casă”, a mai spus Bistriceanu.

Ultima bătaie pe care a încasat-o femeia a fost duminică. Atunci, în apartamentul său din Tomești, femeia a fost lovită cu pumnii în cap, având și acum vânătăi pe față. Mai mult decât atât, în urma unei lovituri i-a fost spartă arcada. Femeia a ajuns într-un final pe mâna medicilor și a fost cusută. Ulterior a apelat la Poliție. De precizat este faptul că în trecut a mai depus plângeri la Poliție, însă le-a retras din diverse motive. Rămâne de văzut ce măsuri iau acum oamenii legii împotriva bărbatului. Asistenta se teme ca bărbatul să nu îi facă rău la locul de muncă. Obligând-o să povestească fel de fel de invenții, ea se gândește că individul ar putea să folosească înregistrările împotriva ei.

Oamenii legii au emis un ordin de protecţie provizoriu. Astfel, pentru o perioadă individul nu are voie să se apropie de femeie şi să-i facă rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`