Prima pagină » Local » Exclusiv! Momentul în care un marocan, student la medicină, provoacă un accident în cartierul Alexandru. Era beat – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Exclusiv! Momentul în care un marocan, student la medicină, provoacă un accident în cartierul Alexandru. Era beat – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

03 mai 2020, 17:08,
BZI.ro, în Local

Duminică, 3 mai 2020, un accident rutier grav s-a produs în Iaşi, în zona Minerva. Accidentul rutier s-ar fi produs din vina unui şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta ar fi intrat cu maşina în stâlp.

UPDATE: „La data de 3 mai a.c., în jurul orei 5.15, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Iași a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru cel Bun, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un indicator rutier, iar ulterior ar fi fost proiectat într-un stâlp de iluminat public stradal.

În urma testării tânărului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetările continuă.”, conform autorităților.

Știre inițială

Şoferul unui autoturism marca audi, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul volanului intrând într-un stâlp.

Testat cu aparatul alcooltest, şoferul avea 0,64 mg alcool pur în aerul respirat. Acesta a fost transportat la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele conducătorului auto. Mai multe detalii aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *