Prima pagină » Local » Exclusiv! Doi ieşeni, arestaţi preventiv în timp de pandemie! Uite pentru ce au ajuns după gratii!
Exclusiv! Doi ieşeni, arestaţi preventiv în timp de pandemie! Uite pentru ce au ajuns după gratii!

Exclusiv! Doi ieşeni, arestaţi preventiv în timp de pandemie! Uite pentru ce au ajuns după gratii!

06 mai 2020, 21:10,
Ciprian Nedelcu, în Local

Judecătorii ieșeni au admis propunerea de arestare preventivă formulată pe numele a doi tineri. Propunerea a fost formulată de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Iaşi, sub acuzaţiile de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri în vederea consumului propriu

Doi indivizi au ajuns după gratii, fiind acuzaţi de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Astfel, miercuri seară, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată pe numele lui Ionuţ Zaporojanu şi Claudiu Costel Lungu.

Prinşi cu substanţe interzise

Propunerea a fost formulată de către procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Zaporojanu Ionuţ, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, şi Lungu Claudiu Costel, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, pentru o perioadă de 30 de zile. „, au precizat magistraţii ieșeni.

De asemenea, instanţa a dispus emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor Ionuţ Zaporojanu şi Claudiu Costel Lungu. De remarcat este faptul că decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată. Conform anchetatorilor ieșeni, cei doi ar fi fost prinşi în cursul zilei de marţi, având asupra lor substanţe interzise.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *